Information: Försenat biljettsläpp
Publicerad: 2021-09-24
Brynäs
Information.

Under torsdagen skedde två segrar.

Dels vinsten mot Växjö i SHL när vi vände ett 0–2-underläge till en vinst med 6–4.

Men dels också under regeringens presskonferens där det bekräftades att publiktaket lyfts efter 29 september. Det betyder att vi till SHL-matchen mot Rögle 2 oktober kommer kunna välkomna er, alla brynäsare, till vår arena igen med full kapacitet för 7 909 åskådare.

I väntan på bekräftelsen har vi avvaktat med att släppa lösbiljetter för matcher resten av säsongen och tanken var att släppa våra lösbiljetter denna vecka. Nu, när vi har fått det besked vi så länge inväntat, måste vi dock tyvärr meddela att vi behöver skjuta på biljettsläppet ytterligare en tid.

Detta beror bland annat på förändringar i organisationen, ett nytt biljettsystem samt tekniska bekymmer som uppkommit under arbetsprocessen. Vi beklagar detta och jobbar hårt för att så fort som möjligt kunna ge er möjlighet att säkra era platser på våra matcher i både SHL och SDHL.

När biljetterna släpps kommer de att först att öppnas upp för försäljning för våra medlemmar och partners och sedan till övriga. Håll utkik i våra kanaler så kommer information för biljettsläppet så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att släppa säsongens lösbiljetter och ser framför allt fram emot att välkomna er alla till arenan igen.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners