Är du Brynäs IF:s nya event- och marknadskoordinator?
Publicerad: 2019-09-10
Brynäs
Vill du jobba i Brynäs IF? Kolla här! Just nu söker vi ett långtidsvikariat som event- och marknadskoordinator. Är du en driven och social person som vill jobba i en fartfylld och inspirerande miljö? Hör av dig till oss!

OM OSS

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Föreningen har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt.

Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena.

Vi har två representationslag som spelar i högsta ligorna i Sverige, SHL och SDHL. Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Är du en driven och social person som vill jobba i en fartfylld och inspirerande miljö? Då är det kanske dig vi söker till Brynäs IF!

Vi söker nu en vikarie för rollen som event- och marknadskoordinator. I denna tjänst arbetar du som projektledare och driver föreningens arbete med event och aktiveringar av partnerföretag. Som koordinator är du en viktig pusselbit i föreningens arbete med att utveckla och framgångsrikt driva Brynäs IF:s event, arrangemang och partneraktiveringar.

Tjänsten innebär löpande projektledning mot utsatta mål och deadlines. Du planerar, samordnar och skapar struktur inför kommande aktiveringar och matchevent. I tjänsten ingår även ansvar för att utvärdera och dokumentera utförda event och aktiveringar.

Arbetet utförs såväl självständigt som i nära samarbete med medarbetare inom Brynäs IF och dess företagspartners.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är stresstålig, strukturerad och har förmågan att driva flera projekt samtidigt. Du driver projekt med god struktur och trivs i högt tempo. Som person är du kontaktskapande, har en hög social kompetens och en känsla för god service gentemot dina kollegor och föreningens målgrupper. Du har förmågan att arbeta efter utsatta strategier och verksamhetsplaner samt genomföra Brynäs IF:s event och arrangemang med hög målmedvetenhet. Har du dessutom erfarenhet från att tidigare ha arbetat med event eller företagsarrangemang är det meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100% och sträcker sig till maj 2021. Arbetet sker på dagtid och/eller efter schema.

CLOCKWORK REKRYTERING

Brynäs IF samarbetar i denna process med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Broman på 073-351 27 56 eller på [email protected].

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-09-29.

Läs om tjänsten och ansök på Clockworks webbplats!

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist