• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

Är du Brynäs IF:s nya event- och marknadskoordinator?

10 september 2019 10:30
Lediga jobb, Brynäs IF
Brynäs

Vill du jobba i Brynäs IF? Kolla här!

Just nu söker vi ett långtidsvikariat som event- och marknadskoordinator. Är du en driven och social person som vill jobba i en fartfylld och inspirerande miljö?

Hör av dig till oss!


OM OSS

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Föreningen har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt.

Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena.

Vi har två representationslag som spelar i högsta ligorna i Sverige, SHL och SDHL. Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Är du en driven och social person som vill jobba i en fartfylld och inspirerande miljö? Då är det kanske dig vi söker till Brynäs IF!

Vi söker nu en vikarie för rollen som event- och marknadskoordinator. I denna tjänst arbetar du som projektledare och driver föreningens arbete med event och aktiveringar av partnerföretag. Som koordinator är du en viktig pusselbit i föreningens arbete med att utveckla och framgångsrikt driva Brynäs IF:s event, arrangemang och partneraktiveringar.

Tjänsten innebär löpande projektledning mot utsatta mål och deadlines. Du planerar, samordnar och skapar struktur inför kommande aktiveringar och matchevent. I tjänsten ingår även ansvar för att utvärdera och dokumentera utförda event och aktiveringar.

Arbetet utförs såväl självständigt som i nära samarbete med medarbetare inom Brynäs IF och dess företagspartners.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är stresstålig, strukturerad och har förmågan att driva flera projekt samtidigt. Du driver projekt med god struktur och trivs i högt tempo. Som person är du kontaktskapande, har en hög social kompetens och en känsla för god service gentemot dina kollegor och föreningens målgrupper. Du har förmågan att arbeta efter utsatta strategier och verksamhetsplaner samt genomföra Brynäs IF:s event och arrangemang med hög målmedvetenhet. Har du dessutom erfarenhet från att tidigare ha arbetat med event eller företagsarrangemang är det meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100% och sträcker sig till maj 2021. Arbetet sker på dagtid och/eller efter schema.

CLOCKWORK REKRYTERING

Brynäs IF samarbetar i denna process med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Broman på 073-351 27 56 eller på [email protected]

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-09-29.

Läs om tjänsten och ansök på Clockworks webbplats!