"Det känns fantastiskt roligt att få representera Brynäs IF"
Publicerad: 2018-04-05
Marknad
Nu utökar föreningen marknadsavdelningen med en säljare.

Brynäs marknadsavdelning består av tre säljare, Peter Strömsten, Kalle Norling och Larsa Lindberg. Nu utökar föreningen avdelningen med ytterligare en fjärde säljare. Den nya säljaren heter Daniel Lang och började sin tjänst den 2 april 2018.

-Det känns fantastiskt roligt att få representera Brynäs IF! Jag har fått en bra känsla här på kontoret efter mina tre första dagar. Det ska bli spännande att arbeta här, säger Daniel Lang.

Lang har arbetat med företagsförsäljning och affärsutveckling i hela sitt liv och då främst inom IT-branschen. Hans arbetsuppgifter kommer vara att utveckla affärer med befintliga kunder samt att arbeta för att hitta nya partners till Brynäs IF.

-Jag älskar att göra affärer och har arbetat med affärer och kundrelationer i över 20 år. Försäljning är en naturlig drivkraft för mig och att som Brynäsare få möjlighet att arbeta med detta i just Brynäs IF är såklart extra roligt, fortsätter Lang.

Från och med den 1 mars 2018 tillträdde Peter Strömsten som försäljningschef i Brynäs IF och Strömsten är mycket nöjd med förstärkningen till marknadsavdelningen.

-Det här är en offensiv satsning från Brynäs IF då vi väljer att förstärka säljsidan för att öka intäkterna till föreningen. Lang har stor erfarenhet och ett stort kontaktnät, men framförallt är han en driven och hungrig säljare – det är viktigt för Brynäs IF, säger försäljningschef Peter Strömsten.

Klicka här för att kontakta Brynäs IF marknad >>>

Läs och bläddra i vår produktfolder här >>>

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg