• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt

Ellen Jonsson förlänger med Brynäs IF

29 juni 2018 13:00
Dam

Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.


Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.

Ellen Jonsson är född 1998, kommer ursprungligen från Söderhamn och moderklubben är Söderhamn/Ljusne HC. Ellen har spelat för Brynäs IF sedan säsongen 2013/2014 och dessutom har hon representerat Sverige i J18 Landslaget.

-Ellen är en ung och lovande målvakt som nu väljer att stanna kvar i Brynäströjan. Känns förstås jättebra att allt löst sig för Ellen så att hon kan fortsätta spela hos oss vilket vi hela tiden önskat. Jag vill passa på att tacka vår officiella partner Clockwork för det fina samarbete vi har med dem i att hjälpa våra damspelare till arbete vid sidan av isen, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Det känns riktigt bra att fortsätta spela i Brynäs IF och att få vara en del av den här nysatsningen som sker på damverksamheten. Det är ett stort lyft för oss spelare och det kommer bli riktigt bra. Blir inspirerande att träffa och spela med våra nya spelare. För mig är det såklart extra viktigt också att målvaktstränaren Anders Palm har kommit in, vi har haft ett bra möte och jag ser fram mot att fortsätta arbeta tillsammans, säger Ellen Jonsson.