• Huvudsponsorer

Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Ellen Jonsson förlänger med Brynäs IF

29 juni 2018 13:00
Dam

Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.


Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.

Ellen Jonsson är född 1998, kommer ursprungligen från Söderhamn och moderklubben är Söderhamn/Ljusne HC. Ellen har spelat för Brynäs IF sedan säsongen 2013/2014 och dessutom har hon representerat Sverige i J18 Landslaget.

-Ellen är en ung och lovande målvakt som nu väljer att stanna kvar i Brynäströjan. Känns förstås jättebra att allt löst sig för Ellen så att hon kan fortsätta spela hos oss vilket vi hela tiden önskat. Jag vill passa på att tacka vår officiella partner Clockwork för det fina samarbete vi har med dem i att hjälpa våra damspelare till arbete vid sidan av isen, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Det känns riktigt bra att fortsätta spela i Brynäs IF och att få vara en del av den här nysatsningen som sker på damverksamheten. Det är ett stort lyft för oss spelare och det kommer bli riktigt bra. Blir inspirerande att träffa och spela med våra nya spelare. För mig är det såklart extra viktigt också att målvaktstränaren Anders Palm har kommit in, vi har haft ett bra möte och jag ser fram mot att fortsätta arbeta tillsammans, säger Ellen Jonsson.