• Huvudsponsorer

Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Idag 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec

Ellen Jonsson förlänger med Brynäs IF

29 juni 2018 13:00
Dam

Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.


Brynäs IF presenterar idag att målvakten Ellen Jonsson har skrivit på ett nytt ett-årsavtal med Brynäs IF för spel i SDHL.

Ellen Jonsson är född 1998, kommer ursprungligen från Söderhamn och moderklubben är Söderhamn/Ljusne HC. Ellen har spelat för Brynäs IF sedan säsongen 2013/2014 och dessutom har hon representerat Sverige i J18 Landslaget.

-Ellen är en ung och lovande målvakt som nu väljer att stanna kvar i Brynäströjan. Känns förstås jättebra att allt löst sig för Ellen så att hon kan fortsätta spela hos oss vilket vi hela tiden önskat. Jag vill passa på att tacka vår officiella partner Clockwork för det fina samarbete vi har med dem i att hjälpa våra damspelare till arbete vid sidan av isen, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Det känns riktigt bra att fortsätta spela i Brynäs IF och att få vara en del av den här nysatsningen som sker på damverksamheten. Det är ett stort lyft för oss spelare och det kommer bli riktigt bra. Blir inspirerande att träffa och spela med våra nya spelare. För mig är det såklart extra viktigt också att målvaktstränaren Anders Palm har kommit in, vi har haft ett bra möte och jag ser fram mot att fortsätta arbeta tillsammans, säger Ellen Jonsson.