Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Tisdag Tis 4 Januari Jan
Onsdag Ons 5 Januari Jan

Bernhard Starkbaum stannar i Brynäs IF

25 februari 2014 11:19

På tisdagen blev det klart att den Österrikiske OS-målvakten Bernhard Starkbaum stannar i Brynäs IF.


Brynäs IF och Bernhard Starkbaum har kommit överens om en förlängning av målvaktens kontrakt på två år.
– Det känns väldigt bra att vi nu har kommit överens om en förlängning med Bernhard, säger Brynäs sportchef Micke Sundlöv. Vi trivs med honom, och han trivs med oss. Han har varit hos oss sedan november, och visat att han är en toppmålvakt i SHL. Beslutet var enkelt för oss, vi ville hitta en lösning så att han kunde fortsätta hos oss, och vi är glada att vi gjort det.

Bernhard Starkbaum (186/89) är född 1986 i Wien, och har sin hockeyfostran i Wiener Eislöwen där han var till och med säsongen 05/06. Säsongen efter fortsatte han sin hockeykarriär i Villacher SV innan han inför säsongen 12/13 lämnade Österrike för spel i Sverige och Modo. Där blev han förra säsongen en av seriens bästa målvakter med en räddningsprocent med 93,33% i grundserien. Under hela sin karriär har han också funnits med i det Österrikiska landslaget, både på junior- och seniornivå, och nu senast representerade han Österrike i OS i Sotji.

Den österrikiske målvakten kom till Brynäs IF i november för att förstärka målvaktssidan. Den här säsongen har han gjort totalt 15 matcher i Brynäs IF med en nuvarande räddningsprocent på 93,09%
- Jag vill stanna i Brynäs IF eftersom jag trivs så bra i laget, och både jag och familjen trivs i Gävle, säger Bernhard Starkbaum. Det viktigaste för mig är lagets framgång, och jag vill verkligen bidra med vad jag kan och kämpa hårt för att laget ska vinna varje kväll.