Nu bryter vi loss seriekortet för SDHL
Publicerad: 2019-07-02
Dam
Läs budskapet från våra damspelare!

Brynäs Idrottsförening har funnits i över ett sekel. Under det seklet har Brynäs blivit en del av hundratusentals individers identiteter.

Otaliga spelare har representerat vår förening på den absolut högsta nivån.

Ännu fler har drömt, och drömmer om att en dag få göra det.

I över hundra år har supportrar som nyckelspelare på läktaren över generationer varit med och genererat fantastiska möjligheter för sporten och föreningen.

Men damhockeyn har inte funnits lika länge – och inte hunnit skapa lika starka förutsättningar tillsammans med dig på läktaren.

Det vill vi höja tempot med nu.

Vi som hockeyspelare kan vi inte tänka oss något finare än att få använda våra förmågor till att hjälpa klubben vi brinner för till framgångar.

För att nå de framgångarna över tid krävs bra förutsättningar.

Därför är det nu dags för oss att tillsammans bygga våra matcher, så att vi förutom att uppgradera inramningen också genererar större intäkter.

Tidigare har tillträde till våra matcher följt med på köpet av seriekort för herrlaget. Självklart ett välmenat sätt att försöka locka fler till våra matcher.

Men ska vi bygga något gediget, något som kommande generationer kan ta del utav, så kan inte längre damhockeyn bara vara en förmån knuten till seriekortet för herrlaget.

Tillsammans med dig som Brynäsare måste vi börja bygga och förstärka vårt eget värde. Så att du som en del av vår framtida publik kommer och ser våra matcher tack vare det vi står för.

För att du vill se oss spela vår hockey.

Därför bygger Brynäs IF om SDHL-kortet till kommande säsong. Så att det står på egna ben.

Det är vår absoluta förhoppning att det är startskottet för en framtid där vår passion för ishockey genererar större intäkter för hela Brynäs IF.

För oss symboliserar det också föreningens totala satsning mot en mer jämställd ishockey.

Vi klubbar har ett jätteansvar att skapa förutsättningar, bygga stjärnor och föda drömmar för tjejer precis som killar.

Vi är väl medvetna om att det här är en resa som kommer ta tid.

Ingen av oss uttrycker detta budskap för att bli rika på våra karriärer.

Men kan vi lägga grunden för tjejerna i våra flicklag, som precis inleder sina karriärer som spelare i Brynäs IF, så att de förhoppningsvis kan spela hockey på heltid som vuxna så kommer vi ha gjort ett avtryck för kommande generationer.

Vår sport ska vara för alla. Alla borde få drömma om att bli proffs.

Det finns ett stort jobb att göra.

Det börjar här.

Vill du vara en del i vår väg framåt? Teckna ditt seriekort för säsongen 19/20 du också! Priset för seriekort är 500 kronor - och då gäller även slutspel.

Med varma sommarhälsningar,

Brynäs IF genom SDHL-truppen

## Här kan du teckna ditt seriekort för SDHL ##

Kommunikationschef Kevin Johansson