• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Terry Broadhurst klar för Brynäs IF

3 februari 2016 16:03

På onsdagen blev det klart att forwarden Terry Broadhurst ansluter till Brynäs IF. En värvning som supportrarna har hjälpt till med via Fansens värvning.


Brynäs IF har varit skadedrabbat de senaste veckorna, men på onsdagen blev det klart med en förstärkning till A-laget. Brynäs IF:s sportchef Stefan Bengtzén tar in forwarden Terry Broadhurst från Skellefteå AIK för resten av säsongen. Värvningen har möjliggjorts bland annat med bidrag från Brynäs-supportrar som samlat in pengar via Fansens värvning.

– Det känns som en väldigt bra lösning för oss, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Vi hoppas på att Terry kommer med syre och energi till ett lag där han kanske får lite mera speltid och utrymme än han fått i sin tidigare klubb.

Terry Broadhurst (183/76) är född 1988 och kommer från Orland Park, USA. Han kom till Skellefteå AIK inför den här säsongen efter några säsongers spel i AHL. Terry Broadhurst är en tvåvägsforward som är spelskicklig och skridskostark, och han är en irrationell spelare. I Skellefteå har han under säsongen gjort 13 poäng (6+7)

– Terry kommer att ansluta till laget i början på nästa vecka, och får då chansen till en veckas träning med oss under uppehållet, säger Stefan Bengtzén. Vi hoppas att han ska vara spelklar till den 16 februari då vi spelar på bortaplan mot HV 71.