Fansens värvning – vi gör det tillsammans
Publicerad: 2021-02-02
Herr
Kraften i Brynäs IF:s supportrar är gigantisk.

I somras hjälptes vi alla åt och drog in över tre miljoner kronor till värvningarna av Simon Bertilsson och Patrik Berglund.

En enorm summa.

Och redan nu är ni Brynäsare igång med en ny insamling, en ny kampanj.

För det är vi otroligt tacksamma och vi är stolta över att ha er som supportrar.

Men denna gång är det inte som i somras då vi hade två namn att presentera för er.

Vi ser era rop om förstärkningar av både målvakter, backar och forwards.

Men ni Brynäsare som har följt oss den här säsongen vet att våra förutsättningar och behov har förändrats från en sekund till en annan.

Denna gång handlar det om att ge Brynäs IF spelrum, utrymme och möjlighet att agera fram till att transferfönstret stänger 15 februari.

Alla dörrar står öppna, just eftersom omständigheterna kan kastas om på ett ögonblick.

Men vi kommer gå för det. För att hitta en spelare som kan göra skillnad. En spetsvärvning.

I en livesändning inför segermatchen mot Örebro 19 januari så sa herransvarige Michael Sundlöv att vi är i behov av uppemot en miljon kronor för att ge oss det utrymme vi behöver för att agera.

Med den summan får vi förutsättningar att förstärka truppen.

Så tillsammans med personerna som står bakom Fansens Värvning är det där vi lägger ribban. Det är där vi sätter vår målbild.

Det är en summa som vi tror att vi kan nå tillsammans med alla er Brynäsare.

”Vi hakar på våra supportrar. Just nu måste vi vinna hockeymatcher och om alla Brynäsare lyckas med den här insamlingen skapar det möjlighet för oss att ge våra spelare och ledare en större chans att vinna. Det ger oss möjligheten att förstärka – rejält. Oavsett om det är genom publikfigurer, stödbiljetter, Swish, Privatpartnerskap eller på något annat sätt, de supportrar som står med oss är helt fantastiska. De visar att de har ett enormt Brynäshjärta och det är exakt vad den här klubben behöver just nu. Att vi gör det här tillsammans” – Michael Sundlöv.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist