Förlust borta mot Oskarshamn efter sudden
Publicerad: 2019-10-31
Brynäs föll i Be-Ge Hockey Center mot Oskarshamn med 2-3 efter sudden.

I den första perioden hade Brynäs ett tydligt spelövertag.

Lägena radades upp bara sekunder efter nedsläpp och ledningsmålet kändes inte långt borta.

Men det tog hela 15.24 minuters speltid före matchens första mål kom - det var när Daniel Mannberg sköt in 1-0 till Brynäs efter en pass av Victor Söderström.

I slutminuten drabbades Brynäs av en utvisning och inledde därför den andra perioden i ett numerärt underläge.

Då kvitterade Oskarshamn till 1-1 via Filiph Engsund.

13.51 tog Brynäs ledningen med 2-1 via Greg Scott. Han var assisterad av lagkapten Anton Rödin.

Men fyra minuter senare så kvitterade Oskarshamn åter igen och inför pausvila stod det 2-2 på tavlan.

I den tredje och sista perioden drabbades Brynäs av en utvisning efter 9.32 spelat - men med ett uppoffrande försvarsspel spelade de av det numerära underläget.

Den tredje perioden var betydligt jämnare och slutade mållös.

I förlängningen drog Oskarshamn det längsta strået och avgjorde efter 4.13.

Brynäs föll på bortais med 2-3.

Oskarshamn-Brynäs 3-2 (0–1, 2-1, 0-0, 1-0)

Första perioden: 0-1 (15.24) Daniel Mannberg (Victor Söderström, Jonathan Sigalet)

Andra perioden: 1-1 (0.38) Filiph Engsund (Tyler Kelleher, Felix Schütz) spel fem mot fyra, 1-2 (13.51) Greg Scott (Anton Rödin), 2-2 (17.58) Filiph Engsund (John Dahlström)