• Huvudsponsorer

Det är dags för lördagshockey i hemmaborgen

25 januari 2019 11:30
Herr

Hockeyunderhållning, Lars-Göran Nilsson till Hockey Hall of Fame, Brynäslegendarer på plats i arenan och Midnight Express spelar i Skybar - det här är lördagsmatchen som du inte vill missa!


Lördag 26 januari är det Legends Night i Gavlerinken Arena! Brynäs IF gästas av Linköping, nedsläpp 18.00. Här kommer information om matchen som du inte vill missa:

Program i entréhallen

16.30 Historisk utställning och Ulf ”Krigarn” Kriström säljer och signerar böcker

17.00-17.20 Intervju med Börje Salming och Stig Salming

17.00-17.30 Brynäslegendarer och profiler minglar med er!

Hockey Hall of Fame

Det är med stor glädje som Svenska Ishockeyförbundet väljer in legendaren Lars-Göran Nilsson i svensk ishockeys Hockey Hall of Fame.

Lars-Göran Nilsson hyllas på isen inför nedsläpp i samband med SHL-matchen Brynäs IF-Linköping.

Läs mer här >>>

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar, denna kväll underhåller Midnight Express i Skybar!

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!