Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb

Mikko om två segrar, glädjen i truppen och inför veckans utmaningar

25 november 2021 09:28
SHL

SHL-truppen känner glädje efter två raka segrar och Mikko Manner blickar tillbaka på två starka prestationer. Samtidigt lägger vi de matcherna till handlingarna och laddar för veckans utmaningar, först ut väntar Luleå.

– Vi hade en ledig dag efter den långa resan från Malmö, nio timmar i bussen. Alla var glada för visst behöver du segrarna. Killarna har kämpat hårt hela säsongen och resultaten har inte varit som vi vill men nu fick vi också energi från resultattavlan så det var glada ögon idag.


Vändning efter underläge mot Malmö och ett fyra minuter långt anfall, var det en frustration att dominera men inte se fler mål?

– Ja för min skull blir det ”varför blir det inte mål?”. Vi hade ett jätteläge där Eklind skjuter över. Men den där fyra minutaren tar också lite luft ur Malmö som har stora och starka spelare. Sen fortsätter vi med samma rytm i början av tredje. Slutet av andra och början av tredje fick vi den där kvitteringen och hade också läge att göra fler mål. – Men sen i slutet fick Malmö två jättelägen också och vi hade lite tur med stolpe ut och Anton Mylläri gör en riktigt bra blockering. Det var skönt att vinna, jag tycker att vi förtjänade vinsten. Det är små marginaler när du inte producerar när du får lägen.

Nya utmaningar den här veckan, först en flygning till Luleå och sedan snabbt hem igen och ladda för match mot Frölunda hemma i Monitor ERP Arena på lördag.

– Varje vecka är det nya matcher och vi ser på motståndet. Varje gång tycker vi att det är bra lag som väntar. Luleå har vunnit två matcher hemma nu med många mål, de är duktiga vill spela och hålla i pucken i långa anfall. Det är en av favoriterna i serien. – Frölunda är också riktigt bra. Både är bra utmaningar för oss men vi går dit och kan bara kontrollera vårt eget beteende och se hur mycket vi jobbar. Hur hårt går vi i närkamper, när stannar vi tillsammans, vilken intensitet, hur sätter vi oss färdiga att spela? Så vi litar på oss själva och sen får vi se vad som händer.

Luleå - Brynäs

25/11 19.00

Matchen sänds via CMore.

Brynäs - Förlunda

27/11 18.00

Monitor ERP Arena

Köp din biljett här.