• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF

2 maj 2018 12:30
Dam

Idag kom beskedet att spelaren Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF efter sju säsonger i föreningen.


Idag kom beskedet att spelaren Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF efter sju säsonger i föreningen.

Anna Borgqvist, född 1992 startade sin spelarkarriär i hemstaden Växjö, flyttade sedan år 2008 till Leksand för att gå hockeygymnasiet och värvades till brynäs IF inför säsongen 2011/2012. Borgqvist har totalt spelat 209 matcher för Brynäs IF under 7 säsonger.

-Jag har ett väldigt stort Brynäs-hjärta och har trivts bra i föreningen så det har varit ett svårt beslut att ta. I belsutet har jag helt utgått från mig själv och vad som är bäst för mig egen utveckling. Det har framförallt handlat om livet vid sidan av isen och runt omkring, berättar Anna Borgqvist.

-Jag kommer nästa säsongen att spela med Leksands IF som jag har skrivit ett avtal på en säsong med. Det mesta i Leksand handlar om hockey och jag har bott där förut och vet lite vad som väntar, det är en mysig by med nära till allt och många som är insatta i hockeyns värld, säger Borgqvist.

Anna lämnar Brynäs IF med fina minnen från tiden som spelare och från arbetett vida sidan av isen genom Brynäs IFs sociala verksamhetn En Bra start där Anna också arbetade.

-Jag är tacksam för mina år i Brynäs IF. Jag är även stolt över det socialaarbete som Brynäs IF gör. Vi har arbetat hårt för barnen genom En bra start och samarbetet med UNICEF. Det är jag väldigt stolt och tacksam över att jag fått vara en del av. Alex, Kristian och Carro som arbetar med En bra start gör det superbra och det har varit väldigt kul att få möjligheten att jobba tillsammans med dom med en så viktig fråga, säger Borgqvist.

På frågan om det bästa sportsliga minnet från tiden i Brynäs IF, berättar Anna om slutspelet 2012/2013:

-Det var ett sepciellt slutspel, jag minns tydligt från semifinalen i Örnsköldsvik där vi vann mot Modo. Jag ser framför mig hur jag och mina medspelare jublade och den glädje vi kände efter den vinsten, det var något speciellt.

-Vi tackar Anna stort för de här fina säsongerna i Brynäs-tröjan och vi från Brynäs IF önskar Anna stort lycka till i hennes kommande utmaningar, säger Åke Lilljebjörn dam-ansvarig Brynäs IF.

Brynäs IF arbetar för fullt med lagbygget inför kommande hockeysäsong, inom kort presenteras mer nyheter kring damtruppen och damverksamheten.

Följ arbetet här på brynas.se