• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov

Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF

2 maj 2018 12:30
Dam

Idag kom beskedet att spelaren Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF efter sju säsonger i föreningen.


Idag kom beskedet att spelaren Anna Borgqvist lämnar Brynäs IF efter sju säsonger i föreningen.

Anna Borgqvist, född 1992 startade sin spelarkarriär i hemstaden Växjö, flyttade sedan år 2008 till Leksand för att gå hockeygymnasiet och värvades till brynäs IF inför säsongen 2011/2012. Borgqvist har totalt spelat 209 matcher för Brynäs IF under 7 säsonger.

-Jag har ett väldigt stort Brynäs-hjärta och har trivts bra i föreningen så det har varit ett svårt beslut att ta. I belsutet har jag helt utgått från mig själv och vad som är bäst för mig egen utveckling. Det har framförallt handlat om livet vid sidan av isen och runt omkring, berättar Anna Borgqvist.

-Jag kommer nästa säsongen att spela med Leksands IF som jag har skrivit ett avtal på en säsong med. Det mesta i Leksand handlar om hockey och jag har bott där förut och vet lite vad som väntar, det är en mysig by med nära till allt och många som är insatta i hockeyns värld, säger Borgqvist.

Anna lämnar Brynäs IF med fina minnen från tiden som spelare och från arbetett vida sidan av isen genom Brynäs IFs sociala verksamhetn En Bra start där Anna också arbetade.

-Jag är tacksam för mina år i Brynäs IF. Jag är även stolt över det socialaarbete som Brynäs IF gör. Vi har arbetat hårt för barnen genom En bra start och samarbetet med UNICEF. Det är jag väldigt stolt och tacksam över att jag fått vara en del av. Alex, Kristian och Carro som arbetar med En bra start gör det superbra och det har varit väldigt kul att få möjligheten att jobba tillsammans med dom med en så viktig fråga, säger Borgqvist.

På frågan om det bästa sportsliga minnet från tiden i Brynäs IF, berättar Anna om slutspelet 2012/2013:

-Det var ett sepciellt slutspel, jag minns tydligt från semifinalen i Örnsköldsvik där vi vann mot Modo. Jag ser framför mig hur jag och mina medspelare jublade och den glädje vi kände efter den vinsten, det var något speciellt.

-Vi tackar Anna stort för de här fina säsongerna i Brynäs-tröjan och vi från Brynäs IF önskar Anna stort lycka till i hennes kommande utmaningar, säger Åke Lilljebjörn dam-ansvarig Brynäs IF.

Brynäs IF arbetar för fullt med lagbygget inför kommande hockeysäsong, inom kort presenteras mer nyheter kring damtruppen och damverksamheten.

Följ arbetet här på brynas.se