• Huvudsponsorer

Nu släpper vi seriekorten för säsongen 19/20 - Sittplatser från 1999 kr!

31 maj 2019 10:50
Herr

Passa även på att besöka oss på Öppet Hus i Gavlerinken 8/6 kl. 10-14. Spelare från herr/damlaget finns på plats för aktiviteter under dagen.


De säger att vi har ligans sämsta inramning. De säger att Gavlerinken är för stor för Brynäs. De har delvis rätt - men det ska vi ändra på.

För vi är också en av Sveriges anrikaste föreningar. Vi har funnits i över 100 år och vi har tillsammans vunnit 13 SM-guld. Vi har 100 000 invånare i vår stad, tusentals Brynäsare i Gästrikland och ännu fler landet över. Vi stannade tyvärr av i utvecklingen. Men vi har allt som krävs för att ta nästa steg.

Från och med nu ska vi göra det bättre för dig som supporter. Till kommande säsong kommer vi att individualisera möjligheterna för dig att se och stötta ditt lag på plats. Möjligheterna för dig som har potential att vara en av de riktiga nyckelspelarna i Gavlerinken - en av dem som väljer att alltid vara på plats. En seriekortsinnehavare.

Det pratas om nyckelspelare på isen. Vi vet att vi har dig på läktaren som varit seriekortsinnehavare i decennier. Där pratar vi legendarer. Där pratar vi Gavlerinkens riktiga hjärta. Och ju fler nya nyckelspelare vi blir – desto större blir vi på läktaren.

Vi har förstått att vi måste göra saker annorlunda och har därför byggt om hela seriekortserbjudandet från grunden. Att driva upp publiksnittet dit vi vill kommer att ta tid. Den här säsongen tar vi det första steget. Vill du bli en av nyckelspelarna som är med och tar klivet?

Med varma Brynäshälsningar

Michael Campese, Klubbdirektör Brynäs IF

Andreas Dackell, Sportdirektör Brynäs IF

Köp ditt seriekort här>>>