Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Fredag Fre 5 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Måndag Mån 8 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Idag 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Fredag Fre 5 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Söndag Sön 21 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Jesper Jensen förlänger sitt kontrakt

29 november 2016 15:32
herr

Idag blev det klart att även Jesper Jensen stannar i Brynäs IF efter denna säsong.


Stefan Bengtzén och Jesper Jensen har kommit överens om en förlängning av hans kontrakt med Brynäs IF på ytterligare två säsonger.

– Jesper har nog överraskat många hittills i årets SHL då han gjort det mycket bra, säger Stefan Bengtzén. Det känns givetvis mycket bra att få klart med ”Jeppe” för nästkommande två säsonger. Jag tror att han kan växa in ännu mer i Brynäströjan och kommer på så vis att få en framträdande roll hos oss. Han är en spelskicklig center med ett härligt driv i sin åkning som gör honom till en användbar spelare i både defensiven och offensiven.

Jesper Jensen (183/80) är född 1987 i Nybro, men är hockeyfostrad i Fredrikshavn, Danmark där han också har spelat fram till säsongen 2011/2012 då det blev en säsong i Hamburg Freezers. Säsongen 2012/2013 blev det spel i Sverige och i Karlskrona HK där han stannade två säsonger. Sedan blev det Rögle BK i två säsonger innan han kom till Brynäs IF inför denna säsong. Nu kommer han alltså att stanna i föreningen i två år till.

– Det känns riktigt bra att ha skrivit på för två nya år med Brynäs IF, säger Jesper Jensen. Vi har något spännande på gång och det ska bli jätteroligt att få vara en del av det här i ytterligare två år till. Jag trivs väldigt bra både i laget och i staden, och det känns därför helt rätt att stanna kvar här. Föreningen har visat att de har ett stort förtroende för mig och de har givit mig både tid och utrymme att växa in i det här. Jag ser mycket positivt på framtiden och ser verkligen fram emot den tid jag kommer att tillbringa i Brynäs IF.