• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Jesper Jensen förlänger sitt kontrakt

29 november 2016 15:32
herr

Idag blev det klart att även Jesper Jensen stannar i Brynäs IF efter denna säsong.


Stefan Bengtzén och Jesper Jensen har kommit överens om en förlängning av hans kontrakt med Brynäs IF på ytterligare två säsonger.

– Jesper har nog överraskat många hittills i årets SHL då han gjort det mycket bra, säger Stefan Bengtzén. Det känns givetvis mycket bra att få klart med ”Jeppe” för nästkommande två säsonger. Jag tror att han kan växa in ännu mer i Brynäströjan och kommer på så vis att få en framträdande roll hos oss. Han är en spelskicklig center med ett härligt driv i sin åkning som gör honom till en användbar spelare i både defensiven och offensiven.

Jesper Jensen (183/80) är född 1987 i Nybro, men är hockeyfostrad i Fredrikshavn, Danmark där han också har spelat fram till säsongen 2011/2012 då det blev en säsong i Hamburg Freezers. Säsongen 2012/2013 blev det spel i Sverige och i Karlskrona HK där han stannade två säsonger. Sedan blev det Rögle BK i två säsonger innan han kom till Brynäs IF inför denna säsong. Nu kommer han alltså att stanna i föreningen i två år till.

– Det känns riktigt bra att ha skrivit på för två nya år med Brynäs IF, säger Jesper Jensen. Vi har något spännande på gång och det ska bli jätteroligt att få vara en del av det här i ytterligare två år till. Jag trivs väldigt bra både i laget och i staden, och det känns därför helt rätt att stanna kvar här. Föreningen har visat att de har ett stort förtroende för mig och de har givit mig både tid och utrymme att växa in i det här. Jag ser mycket positivt på framtiden och ser verkligen fram emot den tid jag kommer att tillbringa i Brynäs IF.