Brynäs IF skriver kontrakt med Ludvig Nilsson
Publicerad: 2018-02-15
Herr
Brynäs IF meddelar ikväll att föreningen skrivit kontrakt med den 23-årige forwarden Ludvig Nilsson som närmast kommer från spel med allsvenska Almtuna IS...

Brynäs IF meddelar att föreningen skrivit kontrakt med den 23-årige forwarden Ludvig Nilsson.

Ludvig ”Ludde” Nilsson kommer närmast från spel i Hockeyallsvenskan och klubben Almtuna IS. Tidigare under hösten spelade Ludvig en match med Brynäs IF, en match där han dessutom gjorde ett mål för Brynäs.

Nilssons moderklubb är Huddinge IK. Han gjorde sedan sin juniortid i Timrå IK där har han även spelat två säsonger i Hockeyallsvenskan innan han inför denna säsong kom till Almtuna IS. Han har också spelat en säsong i SHL då han representerade Modo säsongen 2015/2016.

-Ludvig är en power forward som gärna använder sin fysik i spelet på ett aggressivt och bra sätt. En stor arbetskapacitet som kommer tillföra mycket till vårt herrlag framöver berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Nilsson ansluter till herrlaget efter kommande helgs ledighet och avtalet är tecknat t.o.m. säsongen 2018/2019.

Se Ludvig Nilsson spela vid nästa hemmamatch, lördag 24/2 Brynäs IF - Karlskrona HK kl 15.15. Köp biljett här >>>

{!A}

I vändande riktning går spelaren Alexander Bjurström som kommer att lånas ut till Almtuna IS för spel framöver i Hockeyallsvenskan. -Ett mycket passande tillfälle för Alexander att få prova på seniorspel på en mycket bra nivå och i ett lag som verkligen är med och krigar om topplatserna i Hockeyallsvenskan berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Kommunikationschef Elin Lith