• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Brynäs IF presenterar ny målvaktstränare

24 maj 2018 11:00
Brynäs

Idag presenterar Brynäs IF Anders Palm som föreningens nya målvaktstränare.


Idag presenterar Brynäs IF Anders Palm som föreningens nya målvaktstränare.

Palm, född 1983, kommer närmast från Karlskrona HK som han representerat som målvaktstränare de senaste 5 säsongerna. Innan åren i Karlskrona har Palm varit målvaktstränare ibland annat Timrå och Frölunda HC. Dessutom har Palm meriter från åtta säsongers landslagsuppdrag då han varit målvaktstränare för både Damkronorna och Sveriges U18-landslag.

-Det känns bra att vi idag kan presentera en bra och trygg lösning i målvaktstränar-frågan, det är en fråga som har pågått under säsong sedan Pecka Alcén hastigt fick sluta på grund av sjukskrivning. Att förstärka med Anders gör att vi får en bred helhet i ledarstaben. Med Anders får vi en kunnig, strukturerad och modern målvaktstränare, han är hårt arbetande och kommer ta sig an hela föreningens målvakter och kommer bidra till den individuella utvecklingen hos målvakterna.

Kontraktet gäller för tre säsonger med start nu säsongen 18/19. Palm ansluter till Brynäs IF och Gavlerinken från den 1 augusti 2018.

-Det känns bra, det är ett ärofyllt uppdrag att få komma in i en så anrik klubb som Brynäs IF och vara en viktig del av verksamheten. Det känns väldigt stimulerande att komma in i ledarstaben och visa vad jag går för. Det som utmärker mig som målvaktstränare är att jag har ett strukturerat, noggrant och analytiskt förhållningssätt. För mig är det viktigt att vara väl förberedd, ha en bra grundstruktur för både individuella spelare och hela truppen, säger Anders Palm.