Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Måndag Mån 28 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Bilbolaget Gävleborg förlänger som officiell partner till Brynäs IF

19 november 2021 11:00
Brynäs IF, Bilbolaget, officiell partner, avtalsförlängning
Brynäs

Idag kan Brynäs IF glädjande meddela att Bilbolaget Gävleborg har förlängt sitt avtal som officiell partner till föreningen.

Ett viktigt besked för klubben.

Bilbolaget och Volvo fortsätter även som officiell bilpartner till Brynäs IF och En bra start.


Bilbolaget Gävleborg har sedan 2016 varit officiell bilsponsor till Brynäs IF och en av föreningens största partners. Nu har vi förlängt avtalet med ytterligare ett år och fortsätter tillsammans vår resa mot ett starkare Brynäs IF.

– Idag firar vi dubbelt. Att kunna presentera en stor avtalsnyhet som kommer göra skillnad för Brynäs IF dagen efter att vi vann med 4-0 mot Leksand inför en fullsatt hemmaarena i SHL känns väldigt roligt, säger Johan Cahling, partneransvarig och direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling i Brynäs IF.

– Vi är långt ifrån nöjda med resultaten i SHL de senaste åren men ett avslutat samarbete är knappast lösningen på det. Vi vill fortsätta samarbeta med Brynäs för att vända den negativa trenden och vara med och stärka hela föreningens verksamhet, säger Robert Lipskog, vd för Bilbolaget Gävleborg, och fortsätter:

– Brynäs är en viktig kraft i vår region, det är dags att börja vinna igen med SHL-laget och med det som bas skapa mer framgångar för hela regionen inom flera olika områden. Så, vi från Bilbolagets sida är tydliga med Brynäs IF att vi nu har stort fokus på att Brynäs också blir ett konsekvent topplag i SHL.

Bilbolaget stod bakom den dokumentärserie som publicerades i våras och skildrade de senaste årens resa med SDHL-laget.

— Vi kände direkt att satsningen i flick- och SDHL-verksamheten stod för något nytt och fräscht inom Brynäs och det har skett en enorm utveckling under de tre senaste åren. Det ville vi dokumentera och visa för alla supportrar därute. Hur människor med enorm vilja kan förändra något som var på botten till att tillsammans som ett lag förändra och göra något fantastiskt. Den resa som Brynäs gjorde med SDHL-laget hoppas vi nu kunna bidra till även i SHL, säger Lipskog.

Även klubbens juniorverksamhet ligger varmt om hjärtat för Bilbolaget.

– Precis som man gjort en resa på flick- och damsidan ser vi gärna att Brynäs tar kliv inom juniorverksamheten. Tidigare har klubben i svensk hockey varit ledande med sin juniorsatsning. Det vill vi att man ska bli igen.

Avtalet handlar inte endast om ett starkare Brynäs på isen utan även om en starkare region. Något som Bilbolaget stöttar via En bra start.

– För fyra år sedan påbörjade vi en långsiktig resa med Brynäs IF och En bra start där vi tillsammans har som mål att ge fler barn en bra start i sina liv och samtidigt skapa starka varumärkes- och affärsvärden för varandra. Det är härligt att se hur vi tillsammans kan göra skillnad och också på flera sätt vara en förebild i Sverige. Jag gillar när man vågar utmana sig själv och andra och åstadkomma stark utveckling. Det attraherar, och gör att vi vill fortsätta att investera i och vara partner till Brynäs IF och En bra start, säger Lipskog.

Johan Cahling kommenterar förlängningen ytterligare:

– Vi är tacksamma och väldigt glada över den här förlängningen. Bilbolaget Gävleborg är en av våra största och viktigaste partners och det här avtalet gynnar hela Brynäs IF. Det är ett avtal som skapar än bättre förutsättningar för både vår och Bilbolagets verksamhet. Brynäs IF och En bra start ska vara en viktig partner i Bilbolagets tillväxtresa i Gävleborg och tillsammans kämpar vi också för att skapa positiv samhällsnytta och hållbar tillväxt i samma region i samverkan med en rad andra starka partners.