Brynäsikonen hyllas i Gavlerinken Arena
Publicerad: 2018-09-18
Herr
Han har masserat, plåstrat om, tröstat och jublat med 70 procent av alla Brynäs IF:s herrspelare genom alla tider. 70 procent!

Glenn Hellström hyllas i Gavlerinken Arena

Första gången Brynäs spelade i högsta serien i ishockey var 1943. Sedan dess har 494 spelare representerat klubben innan den här säsongen började.

Av dessa 494 har 344 haft Glenn Hellström vid sin sida. Han har masserat, plåstrat om, tröstat och jublat med 70 procent av alla Brynäs IF:s herrspelare genom alla tider. 70 procent!

I sju fall har han fått jobba med både far och son. Pär och Christian Djoos, Peter Eriksson och Sebastian Enterfeldt, Per-Johan och Jonas Johansson, Janne och Emil Larsson, Micke och Elias Lindholm, Ove och Emil Molin och så Tomas och Linus Ölund. Ingen har någonsin kommit Brynäs IF så nära in på skinnet, i bokstavlig betydelse.

Nu har han bestämt sig för att det får räcka med knådandet och bussresorna. Det är dags att gå lite grann i pension. Det kan vi inte annat än respektera, och vi vill ta det här tillfället – den första matchen utan Glenn på 30 år – att tacka honom för den tid som varit och tillönska honom ett lugnare liv hemma i Kungsgården. Tack, Glenn.

Glenn Hellström kommer att hyllas i samband med SHL-premiären i Gavlerinken Arena torsdag den 20 september. Matchstart kl. 19.00.

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp din biljett på >>> biljett.brynas.se

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg