Inför Svarta mot Vita – allt du behöver veta
Publicerad: 2022-08-10
Brynäs IF
Svarta mot Vita är tillbaka. Efter två pandemiår öppnar vi åter upp dörrarna till den prestigefyllda och stjärntäta matchen. Förutom den ordinarie SHL-truppen kommer flera NHL-stjärnor att vara med på isen. Här får ni också chansen att se årets nyförvärv till SHL-truppen och flera stjärnor från SDHL-laget. Nytt för i år är att du har chansen att se våra framtida stjärnor, Morgondagens Brynäsare, då även juniorerna spelar Svarta mot Vita. Svarta mot Vita är som alltid gratis - men du måste boka din plats. Gratis parkering gäller.

Datum

Fredag 12 augusti

Matchvärd

Matchvärd är ITEM

Fri entré – men du behöver boka din plats

Svarta mot Vita är gratis för alla Brynäsare och bokad plats gäller.

OBS: Du måste boka din plats till matchen – det gör du via länken nedan.

Boka din plats här – biljetterna är självklart gratis!

Notera att seriekort och klubbstolar gäller ej till Svarta mot Vita, så även du som seriekort- och klubbstolsägare måste boka din plats.

Avnjut en middag innan matchen

Varför inte passa på att äta gott innan matchen? Vi erbjuder antingen en väl tilltagen middagsbuffé i Restaurangen eller en tacobuffé i Bistron och i Skybar.

Det är först till kvarn som gäller – säkra din plats genom att förboka mat. Du förbokar mat efter att du har valt din plats till matchen.

Bokar du plats i Restaurangen eller i Skybar avnjuter du sedan matchen därifrån. För att säkra bästa platserna är ett tips att vara ute i god tid.

Notera att i Skybar gäller 18-års åldersgräns.

Boka din plats och mat här!

Logeägare

För Logeägare är det mesta sig likt, självklart njuter ni av matchen från er loge och i restaurangen har ni möjlighet att köpa till er middagsbuffé som ni med fördel äter i logen.

Biljetter hämtas i disken vid logeingången och maten köps på plats, ingen förbokning krävs.

Parkering

Gratis parkering gäller under Svarta mot Vita.

Autografskrivning

Precis som sedvanligt kommer alla spelare – SHL-truppen, NHL-stjärnor och SDHL-spelare att finnas på plats för autografskrivning. Från 15.30 sitter spelarna redo i entréhallen, så glöm inte ditt autografblock, din matchtröja, din keps eller annat som du vill få signerat.

Seriekort

Bli en del av upplevelsen och en nyckelspelare på läktaren säsongen 2022/23. Under eftermiddagen och kvällen finns möjligheten att förlänga eller köpa seriekort.

Den rena dräkten 3.0

Gör dig redo för säsongen 2022/23 genom att köpa din matchtröja på plats. Den rena dräkten i dess äkta autentiska form finns för försäljning. Ta chansen att bli först med Den rena dräkten 3.0.

Brynässhopen

Brynässhopen uppdateras löpande och öppnar nu för året. Kolla in den nya butiken, fynda souvenirer och spana in det nya sortimentet för säsongen 2022/23. Brynässhopen är öppen under hela eftermiddagen och kvällen.

NHL-spelare, preliminärt

Jakob Silfverberg | Calle Järnkrok | Elias Lindholm | Oskar Lindblom | Jesper Boqvist | Adam Boqvist | Johan Larsson | Victor Söderström | Jonas Johansson | Felix Sandström

Nicklas Bäckström – finns på plats, spelar ej | Jacob Markström – finns på plats, spelar ej | Samuel Ersson – finns på plats, spelar ej

SDHL-spelare

Lara Stalder | Maja Nylén-Persson | Anna Meixner | Mina Waxin

Schema för Svarta mot vita

15.30 – Arenan öppnar

15.30 – Autografskrivning

15.30 – Bistron öppnar, tacobuffé

15.30 – Brynässhopen öppnar

15.45 – Rundvandring i arenan – utgår från Brynässhopen

16.30 – Restaurang, kiosker, barer och Skybar öppnar

17.00 – Juniormatch, J18-J20 (Blandade lag)

17.30 – Hockeysnack VIP-baren (Gäster är Markström och Bäckström)

18.00 – Skills competition – (Speed skating, hardest shot, puck control)

18.30 – Matchstart, Svarta mot Vita

Boka din plats här – biljetterna är självklart gratis!

Brynäs IF