• Huvudsponsorer

Brynäs IF önskar trevlig sommar - tillbaka 5 augusti

5 juli 2019 08:15
Brynäs

Hej, alla Brynäsare!

Från och med 5 juli tar kansliet sommaruppehåll och är tillbaka den 5 augusti.

Vi önskar dig en trevlig sommar!


Nedan följer all information du behöver över sommaruppehållet.

Seriekort

Herr Fram till den 5 augusti hänvisar vi dig att teckna eller förlänga ditt seriekort via internet. Detta gör du genom att logga in med dina uppgifter på bif.ebiljett.nu och sedan följa instruktionerna.

All information om seriekortserbjudandet för SHL hittar du här.

Dam Fram till den 5 augusti hänvisar vi dig att teckna ditt seriekort via internet. Det gör du genom att följa den här länken.

Lösbiljetter

Lösbiljetterna till seriematcherna för våra representationslag släpps först en bit in i augusti. Så oroa dig inte, du har inte missat något!

Biljetter till herrträningsmatchen mot Ässet hittar du här. Fri entré för dig som seriekortsinnehavare.

Kansliet

Kansliet har alltså uppehåll 5 juli-5 augusti. Därefter är du varmt välkommen att kika in till oss igen.

Restaurangen

Restaurangen i Gavlerinken, inklusive lunchen, har också sommaruppehåll till den 5 augusti. Från och med den måndagen serverar vi vår utsökta buffé igen. Väl mött då!

Spelschemat seriespel

Spelschemat för SHL hittar du här.

Spelschemat för SDHL hittar du här.

Träningsmatcher

All information om spelschema, datum, biljetter, motståndare med mera kring våra träningsmatcher för dam- och herrlag hittar du här.

Viktiga datum (save the dates!)

Brynäsdagen på Furuvik Den 10 augusti samlas vi tillsammans på Furuvik igen. Det blir en sprakande heldag med massor av roliga aktiviteter. Läs allt om dagen här.

Svartavita Torsdagen den 15 augusti startar vi upp säsongen på is med den klassiska internmatchen Svartavita. Och den här gången så utvecklar vi dagen. 2019 kommer damspelare att finnas med för första gången.

— När min generation växte upp hade vi inga damspelare att se upp till. Nu håller det på att ändras, säger nyförvärvet Lara Stalder.

— Jag tycker att det är ett oerhört bra initiativ. Hockey är för alla, säger Nicklas Bäckström.

Läs mer om Svartavita här.

Supportermarsch tillsammans med Bissen Brainwalk på SHL-premiären Den 21 september är det äntligen dags för seriepremiär i SHL. Det vill vi rama in tillsammans med dig som Brynäsare. Därför kommer vi det här året arrangera en supportermarsch från Stortorget upp till Gavlerinken.

Vi kommer dessutom att uppmärksamma och belysa arbetet mot hjärnskakningar genom att samla in pengar till insamlingsfonden Bissen Brainwalk.

Läs mer här!

Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att maila oss. Du når oss på [email protected]

Följ oss i sociala medier

Vår personal som rattar de sociala medierna är på semester 5 juli-5 augusti. Därför kommer det uppdateras sparsamt under dessa veckor - men händer något viktigt kommer vi självklart att uppdatera rykande snabbt så att du får informationen.

Fram till dess rekommenderar vi att du exempelvis kikar igenom vår försäsongsserie #REVANSCHEN, där vi följer båda våra representationslag under vägen mot säsongen 19/20.

Se avsnitt 1 här

Se avsnitt 2 här

Se avsnitt 3 här

Sedan ses vi igen med full gas från augusti!

Vi finns på Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

LinkedIn