Allt du behöver veta inför helgens hockeyfest i Monitor ERP Arena
Publicerad: 2019-10-03
Brynäs
I helgen är det riktig hockeyfest i Monitor ERP Arena. Inte minst på lördag, när vi har två matcher direkt efter varandra. Då utökar vi också eventet kring SDHL-matchen, och bland annat håller SM-baren öppen!

På fredag tar vi emot Modo i SDHL, med nedsläpp 19.00. Vi är obesegrade och i matchen mot Modo kan du se den amerikanska världsmästaren Melissa Samoskevich göra hemmadebut.

Det blir startskottet på helgens hockeyfest i Monitor ERP Arena.

För på lördag är det två matcher till som du inte kommer vilja missa.

Först, med nedsläpp 15.15, tar vi emot HV71 i SHL. Det blir första matchen med Victor Söderström tillbaka i Brynäs efter hans äventyr med Arizona Coyotes i Nordamerika.

Direkt efter SHL-matchen spolar vi isen och förbereder för nästa kanonmatch. Regerande svenska mästarna Luleå kommer på besök för att utmana vårt obesegrade topplag i SDHL, med nedsläpp 18.15. Det kommer bli en av grundseriens stjärntätaste matcher och för dig som tidigare inte gett SDHL en chans rekommenderar vi starkt att du gör det denna lördag — och stöttar oss till tre poäng!

Notera alltså att SDHL-matchen mot Luleå är framflyttad 15 minuter för att göra det bättre för dig som ser båda matcher på plats i arenan och att du precis som vanligt kan träffa en av våra SHL-spelare tio minuter efter slutsignal. Ett perfekt sätt att tillbringa tiden mellan matcherna!

Dessutom utökar vi evenemanget kring SDHL-matchen och håller öppet i både Skybar och SM-baren för dig som vill ta del av utbudet. Kioskerna håller öppet som de brukar på SDHL-matcher.

Som om det inte vore nog med hockey i toppklass ingår dessutom lördagens SDHL-match i entrépengen till SHL-matchen. Du behöver alltså INTE lämna arenan utan kan stanna kvar och fortsätta kvällen i exempelvis SM-baren eller ta del av vårt övriga utbud. Om du bara vill se SDHL-matchen köper du som vanligt din biljett i entréhallen.

Biljetter till SHL-matchen (och därmed även lördagens SDHL-match), kan du köpa genom att klicka här!

HELGENS MATCHER:

Fredag 19.00, Brynäs IF-Modo - SDHL

Lördag 15.15, Brynäs IF-HV71 - SHL

Lördag 18.15, Brynäs IF-Luleå - SDHL

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist