• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Idag 19 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

O'Learys ny Dam+ partner

31 oktober 2018 11:58
Dam

"Det Brynäs gör för Svensk damsatsning i hockey är en stor del av varför jag valde att styra över sponsringen till damerna."


Från och med säsongen 18/19 kliver O'Learys in som ny partner till konceptet Dam+.

Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla flick- och damverksamheten. Genom partnerskapet Dam+ har företag möjlighet att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget.

-Det Brynäs gör för Svensk damsatsning i hockey är en stor del av varför jag valde att styra över sponsringen till damerna. Jag tror på Brynäs som förening och jag har fått äran att träffa vissa i damlaget och jag tycker att de är ett fantastiskt gäng. Jag vill att de ska ha samma förutsättningar som alla andra även om det kanske inte är självklart varje gång. Den mindre delen som visserligen min personliga del i det hela är mina barndomsminnen från Disney’s Mighty Ducks. I filmerna var det både killar och tjejer på isen tillsammans vilket jag då och nu tycker är häftigt. Kvack Kvack, säger Christian Cederferm på O'Learys.

Vilken är målsättningen med ditt partnerskap?

-Självklart vill vi synas med lokala idrottsföreningar. Det finns ett stort intresse för oss som erkänd sportbar i länet att synas i sportsliga sammanhang - men vi har varit med så pass länge att vi känner att det är dags att sluta göra som vi och alla andra alltid har gjort och börja titta på egna vägar framåt. Kan vi föra stafettpinnen vidare och få fler att börja stötta Brynäs damer och andra föreningar inom damidrotten så vill vi gärna fortsätta att göra det. Jag vill påstå att det är en stor del av vår målsättning med att få jobba ihop med Brynäs.

Brynäs IF skapade produkten Dam+ partner för att i samverkan med partners göra en långsiktig och hållbar satsning på att utveckla föreningens SDHL-verksamhet och för att möjliggöra Brynäs satsning på flickhockey i regionen.

Vill ditt företag vara med och vidareutveckla Brynäs damsatsning och flickverksamhet? Ta kontakt med marknadsavdelningen här!