• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

O'Learys ny Dam+ partner

31 oktober 2018 11:58
Dam

"Det Brynäs gör för Svensk damsatsning i hockey är en stor del av varför jag valde att styra över sponsringen till damerna."


Från och med säsongen 18/19 kliver O'Learys in som ny partner till konceptet Dam+.

Brynäs IF satsar tillsammans med partners på att utveckla flick- och damverksamheten. Genom partnerskapet Dam+ har företag möjlighet att gå in och specifikt stötta verksamheten kring damlaget.

-Det Brynäs gör för Svensk damsatsning i hockey är en stor del av varför jag valde att styra över sponsringen till damerna. Jag tror på Brynäs som förening och jag har fått äran att träffa vissa i damlaget och jag tycker att de är ett fantastiskt gäng. Jag vill att de ska ha samma förutsättningar som alla andra även om det kanske inte är självklart varje gång. Den mindre delen som visserligen min personliga del i det hela är mina barndomsminnen från Disney’s Mighty Ducks. I filmerna var det både killar och tjejer på isen tillsammans vilket jag då och nu tycker är häftigt. Kvack Kvack, säger Christian Cederferm på O'Learys.

Vilken är målsättningen med ditt partnerskap?

-Självklart vill vi synas med lokala idrottsföreningar. Det finns ett stort intresse för oss som erkänd sportbar i länet att synas i sportsliga sammanhang - men vi har varit med så pass länge att vi känner att det är dags att sluta göra som vi och alla andra alltid har gjort och börja titta på egna vägar framåt. Kan vi föra stafettpinnen vidare och få fler att börja stötta Brynäs damer och andra föreningar inom damidrotten så vill vi gärna fortsätta att göra det. Jag vill påstå att det är en stor del av vår målsättning med att få jobba ihop med Brynäs.

Brynäs IF skapade produkten Dam+ partner för att i samverkan med partners göra en långsiktig och hållbar satsning på att utveckla föreningens SDHL-verksamhet och för att möjliggöra Brynäs satsning på flickhockey i regionen.

Vill ditt företag vara med och vidareutveckla Brynäs damsatsning och flickverksamhet? Ta kontakt med marknadsavdelningen här!