• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Brynäs adderar två spelare

15 maj 2017 14:18
Herr

Lagbygget fortsätter.


Sportchef Stefan Bengtzén har skrivit ettårskontrakt med två spelare till nästa säsong. Det gäller backen Lucas Carlsson och forwarden Juuso Ikonen.

Lucas Carlsson 19 år kommer från Hille/Åbyggeby och har spelat i Brynäs sedan U16-tiden. Han debuterade i SHL säsongen 14/15. Under den förra säsongen spelade han 61 matcher och svarade för 15 poäng.

-Han har kommit till talangfabriken Brynäs och blir kvar i klubben. En ung kille som behöver fortsätta utvecklas och som kommer att göra det. Han har framtiden för sig. Vi är otroligt nöjda med hur han har utvecklats. I och med detta är vi kompletta på backsidan. Det enda förändringen från förra säsongen är att Jonathan Pudas har ersatts av Henrik Larsson, säger sportchef Stefan Bengtzén.

Juuso Ikonen 22 år född i finska Espoo gjorde sina första matcher i den högsta finska ligan säsongen 2011. Efter säsongen 15/16 gick han från Kärpät till Djurgården. Till Brynäs värvades han under vintern. Ikonen visade snabbt att han är en spelskicklig och initiativrik spelare och han användes ofta i power play spelet.

-Ikonen kom till oss i januari och han blev bättre och bättre ju längre säsongen led. Han lärde sig vårt spel och passade väl in. Juuso är en toppspelare för oss nästa säsong och det känns fantastiskt bra att skriva med honom, säger Bengtzén.