Brynäs tar bort den gråa matchtröjan: ”Landade inte bra”
Publicerad: 2022-11-21
Brynäs
Brynäs IF kommer inte att spela i den gråa tröjan något mer den här säsongen. – Vi såg tidigt att detta inte landade helt rätt, säger chef för kommersiell och hållbarhet Johan Cahling.

Under försäsongen lanserade vi en grå matchtröja som vi ämnade spela med under ett antal utvalda matcher under grundserien. Mottagandet bland Brynässupportrar var blandat men där en överhängande andel inte kände att de kunde relatera till tröjan.

Därför har vi nu tagit beslutet om att inte spela i den gråa tröjan något mer. Det enda tillfället under ordinarie säsong blev SHL-matchen borta mot Frölunda i Göteborg 25 oktober.

– Ibland landar inte alla initiativ helt rätt. Då är det bättre att backa än att envist hävda att något är bra. Vi kommer att fortsätta utmana oss själva och vår omvärld men vi måste också kunna erkänna när något inte blivit bra. Det här landade tyvärr inte bra hos många brynäsare, säger Cahling.

Nästkommande match i SDHL är hemma mot AIK onsdagen 30 november. Nästa match i SHL är borta mot Leksand nu på torsdag, 24 november. Vid båda tillfällen kommer vi att spela i vårt svarta matchställ.

Brynäs IF