Digital medlemsträff 11 oktober
Publicerad: 2021-10-06
Brynäs
Måndagen 11 oktober klockan 19.00 bjuder vi in till en digital medlemsträff.

Vid mötet kommer du att få träffa ordförande Magnus Kangas och resten av styrelsen. De kommer ge en uppdatering om det arbete som de gjort sedan årsmötet 22 juni och om status i 100-dagarsplanen. Styrelsen kommer även berätta om förberedelserna inför det extra årsmötet som sker i november.

Den valberedning som valdes vid årsmötet med Conny Jonsson som ordförande kommer att presentera sig vid medlemsmötet för att berätta om sitt arbete och valberedningens uppdrag.

Även vår nye klubbdirektör Håkan Svedman deltar i mötet. Håkan har när mötet sker gjort en vecka i verksamheten och kommer bland annat berätta om de tankar han har bildat sig både under första tiden i klubben men även av den bild han hade tidigare. Han kommer även berätta om några av de processer som han redan nu driver, om några utmaningar som han ser i närtid och på lång sikt samt om vad som är på gång framåt.

Vi kommer under mötet också ge stort utrymme till våra sportchefer Erika Grahm och Johan Alcén. De kommer bland annat prata om säsongsinledningen, ge en insyn i deras arbete och om det som händer "bakom kulisserna" för att utveckla vår sportsliga organisation och ta den tillbaka till en ledande position inom svensk ishockey, på alla plan.

Vid mötet kommer du att få möjlighet att ställa dina egna frågor men för att kunna vara så effektiva som möjligt uppmanar vi även att skicka in dina frågor i förväg till [email protected]. På det sättet kan vi sammanställa frågorna för att undvika upprepningar och förhoppningsvis även ge er bättre svar.

Mötet börjar klockan 19.00 och håller på till klockan 21.00. Inbjudan till den digitala träffen kommer att skickas till medlemmar via mejl på måndag 11 oktober några timmar innan mötestiden. Vi kommer att använda oss av verktyget Zoom så du behöver inte ladda ner någon programvara för att delta utan det är bara att koppla upp sig via länken som skickas ut på måndag. Mötet kommer att spelas in och genom att delta i mötet accepterar du att bli inspelad. Mötesfunktionen tillåter maximalt 500 deltagare och det är först in som gäller.

Vi ser fram emot att träffa er - "ses" på måndag!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners