Svarta mot Vita öppnar säsongen igen - var med på banketten efter matchen i Monitor ERP Arena!
Publicerad: 2023-08-08
Det är återigen dags att öppna upp dörrarna till den prestigefyllda och stjärntäta matchen. Startskottet för höstsäsongen även om herrlaget faktiskt tjuvstartar några dagar tidigare när man tar emot Hudiksvalls HC i ett litet ”monitor-derby”. I år flyttar Svarta mot Vita -matchen in på en lördag när konceptet utvecklas ytterligare.

Ta festen till nästa nivå - var med på den gemensamma banketten med Brynäs IF:s representanter på lördagskvällen. Ta chansen att mingla med stjärnorna i laget, ledarna eller för all del - även stjärnorna från NHL.

Förutom chansen att se spelarna från den ordinarie herrtruppen kommer flera NHL-stjärnor att vara med på isen och nu på banketten. Här kan ni alltså se årets nyförvärv till herrtruppen och så klart även flera stjärnor från SDHL-laget.

Svarta mot Vita är som alltid gratis - men du måste boka din plats och biljett. Självklart är vår restaurang öppen och serverar dagen till ära en taco-buffé i hela arenan. Både på loge- och restaurangsidan. Notera att seriekort och klubbstolar gäller ej till Svarta mot Vita, så även du som har seriekort- och klubbstolsägare måste boka din plats.

Bankett i Monitor ERP Arenas restaurang för spelare, ledare, NHL-stjärnor, fans och partners. Alla Brynäsare samlad på ett och samma ställe. En helkväll tillsammans. Ta chansen att mingla med våra stjärnor, bygg broar och ta del av härlig underhållning. Intervjuer med ledande spelare och ledare och hör det senaste. En riktig härlig helkväll tillsammans där vi vill ha dig med. Ta chansen att gå på Svarta mot Vita banketten och köp din biljett nedan.

Schema för Svarta mot Vita:

Schema för Svarta mot Vita: 12:00 – Arenan öppnar

• Bistron öppnar, tacobuffé

• Brynässhopen öppnar 12.15 – Autografskrivning och släpp av den rena dräkten

12.45 – Rundvandring i arenan – utgår från Brynässhopen

13.00 – Juniormatch, J18-J20 (blandade lag)

13.30 – Restaurang, kiosker, barer och Skybar öppnar

14.30 – Hockeysnack VIP-baren

Ca 14.45 – Skills competition – (Speed skating, hardest shot, puck control)

Ca 15.00 – Matchstart, Svarta mot Vita

19:30 - Förmingel för banketten startar i VIP-baren

20:15 - Bankettmiddag i Restaurangen med mat och underhållning

Banketten genomförs sedan i Monitor ERP:s arena restaurang och avslutas sedan med ytterligare eftermingel i VIP-baren.

Särskild bankettbiljett krävs för tillträde till banketten och bankettbiljetten innehåller biljett till banketten, en trerättersmiddag, underhållning med intervjuer med spelare och ledare. Ev dryck betalas på plats.

Boka biljett till matchen här.

Köp biljett till banketten här.

Varmt välkommen!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners