Oskar Kvist förlänger med Brynäs IF – skriver nytt ettårskontrakt
Publicerad: 2023-05-23
Brynäs IF kan nu meddela att den 21-årige forwarden Oskar Kvist har förlängt sitt kontrakt med klubben. Kontraktet sträcker sig över säsongen 23/24. – Det är i Brynäs jag vill spela, så det känns otroligt bra att förlänga, säger Oskar Kvist.

Oskar Kvist kommer från Gävle och har Hagaströms SK som moderklubb. 2016 kom han till Brynäs U16-lag och har jobbat sig upp hela vägen till klubbens A-lag där han har gjort 132 matcher. 21-årigen är en stor rollspelare som varje dag bidrar med hårt arbete. Nu han förlängt sitt kontrakt med Brynäs IF – klubben han hejat på sedan barnsben.

– Jag har varit Brynäsare sedan jag föddes, det är klubben i mitt hjärta. Det är i Brynäs jag vill spela, så det känns otroligt bra att förlänga. Jag ser fram emot att vara med på resan tillbaka mot SHL. Det kommer bli tufft men jag är motiverad inför uppgiften, säger Oskar Kvist.

Sportchef Johan Alcén kommenterar förlängningen med Oskar Kvist:

– Vi är mycket nöjda över att ha förlängt kontraktet med Oskar. Han är en ung och otroligt driven person som gör allt för att laget och han själv ska lyckas varje dag, säger Johan Alcén och fortsätter:

– Oskars karaktär gör honom till en viktig och uppskattad person i laget. Han är en storväxt spelare med bra fart som spelar med energi och är jobbig att möta. Vi tror kan blomma ut till en bra och värdefull rollspelare. Vi är glada över att han fortsätter vara en del av Brynäs IF, avslutar Johan Alcén.

Oskar Kvists nya kontrakt med Brynäs IF sträcker sig över säsongen 23/24.

Vi önskar Oskar ett stort lycka till inför den kommande säsongen!