Förlust borta mot Timrå
Publicerad: 2021-09-05
Det blev förlust med 2-1 mot Timrå när vi spelade genrep inför seriepremiären på lördag.

I den första perioden av dagens match så var det vi som var det något mer spelförande laget. Perioden såg dock ut att sluta mållös men med mindre än minuten kvar att spela så skulle vi få utdelning. I ett av många längre anfall så drev Danielsson in pucken mot mål där Eklind tog över och satte ledningsmålet till 0-1 högt bakom Rajaniemi i Timråmålet.

I den andra perioden så saknades det inte konkreta målchanser för något av lagen och med knappt tre minuter kvar att spela så skulle Timrå utnyttja en av dessa och det var 1-1 inför den sista perioden.

I den tredje perioden så var det hemmalaget som inledde piggast och efter fem minuters spel så fick de också utdelning när Robin Hanzl sköt 2-1 på straff.

Under de avslutande minuterna så tog vi ut målvakten för att försöka få in en kvittering men Rajaniemi höll tätt för hemmalaget och matchen slutade 2-1 till Timrå.

Nu väntar hemresa till Gävle och sedan förberedelser under veckan inför seriepremiären som är borta mot Frölunda på lördag.

Timrå IK - Brynäs IF 2-1 (0-1,1-0, 1-0)

Första perioden: 0-1 (19.14) Oscar Eklind (Nicklas Danielsson).

Andra perioden: 1-1 (37.10) Christopher Liljewall (Sebastian Hartmann, Erik Andersson).

Tredje perioden: 2-1 (45.46) Robin Hanzl (straffslag).