Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Fredag Fre 15 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Välkommen till Brynäs IF, Nick Olesen!

4 maj 2021 16:58
HERR

Den danske landslagsforwarden Nick Olesen har skrivit på ett tvåårskontrakt med Brynäs IF. — Det är en energisk spelare som är skicklig med pucken och har ett bra målsinne, säger assisterande tränare Mikael Holmqvist.


Han kommer närmast från två säsonger i Södertälje SK men gjorde även 4 matcher i SHL för Oskarshamn under förra säsongen. Nick har varit en poängstark spelare i hockeyallsvenskan och mäktade med hela 54 poäng på 52 matcher under förra säsongen.

— Det känns jättebra, jag känner mig stolt och taggad på att få spela för Brynäs. Förhoppningsvis ser vi en positiv förändring kring Covid-19 situationen så vi kan få spela inför publik igen. Jag har hört att Brynäs har bra supportrar så det vore verkligen kul att få uppleva det, säger Olesen och fortsätter:

— Jag skulle beskriva mig som en offensiv forward som gillar att skapa målchanser och har mina styrkor i anfallsspelet och i powerplay. Jag försöker åka mycket skridskor och ge allt i varje moment.

När går flytten till Gävle ungefär?

— Jag har inte bestämt något datum än, just nu ligger mitt fokus på landslaget och sen när det är klart får vi se när jag kan komma till Gävle och börja träna med laget, säger Nick Olesen.