Noel Nordh skriver A-lagskontrakt med Brynäs IF
Publicerad: 2023-05-19
Brynäs IF är glada att meddela att 18-årige Noel Nordh har skrivit på ett A-lagskontrakt med klubbens herrlag. Kontraktet är skrivet på två år. – Det här är något jag har kämpat länge för, så det känns otroligt bra, säger Noel Nordh.

Noel kom till Brynäs IF och hockeygymnasiet inför säsongen 21/22 från moderklubben Söderhamns IK. Under sina två säsonger har han producerat mängder av poäng i både J18 och J20. Noel har haft en fin utveckling under sin tid i föreningen och fick vara med och känna på A-lagsspel den gångna säsongen, direkt i debutmatchen mot Timrå blev det mål. Totalt blev det tio matcher i A-laget under säsongen för Noel.

– Noel besitter en enorm talang och är en spelare med rätt attityd som har viljan att bara bli bättre och bättre, något som han har visat under de första veckorna av försäsongen. Det är upp till Noel själv hur bra han vill bli och han har alla förutsättningar här i Brynäs. Vi ser verkligen fram emot att se Noel i A-laget på en permanent basis och vi tror han kan ta stora steg under säsongen, säger sportchef Johan Alcén.

Noel själv ser verkligen fram emot säsongen och är nöjd över den här chansen han nu har fått.

– Det här är något jag har kämpat länge för, så det känns otroligt bra. Det var väldigt roligt att få testa på tempot i A-laget den gångna säsongen och jag ska verkligen ge allt för att få spela och hjälpa laget så mycket som möjligt. För min utveckling är det här den bästa platsen för mig. Klubben tror mycket på mig och det ska jag ge tillbaka på isen, säger Noel Nordh.

Noel var en del av det svenska U18-landslaget som tog VM-silver i Schweiz under våren och i sommar väntar NHL-draften.

– Jag är väldigt nöjd med min egen VM-turnering och draften ska såklart bli väldigt spännande. Jag är på en bra plats nu i min hockeykarriär och där har jag Brynäs att tacka mycket för, avslutar Noel Nordh.

Vi är glada över att Noel fortsätter att vara en del av Brynäs IF och vi önskar honom ett stort lycka till under den kommande säsongen!

Huvudpartners
Officiella Partners