Här är säsongens temamatcher
Publicerad: 2021-10-08
Brynäs
Som alltid händer det mängder av saker i Monitor ERP Arena i samband med att våra representationslag spelar matcher. Nedan har vi listat några av de större aktiviteter som sker under säsongen 2021/22.

Biljetter till säsongens matcher hittar du genom att klicka här!

Vi hyllar Erika Grahm

16/10 vs. Luleå i SHL

Vi tackar vår sportchef Erika Grahm, som avslutade spelarkarriären inför årets säsong, för hennes insatser på isen. Dessutom så blir det autografskrivning med SHL-spelarna och för dig som har SHL-biljett ingår inträdet till kvällens SDHL-match.

En bra start-match

2/11 vs. Oskarshamn i SHL & 19/11 vs. SDE i SDHL

På höstlovet lägger vi fokus på våra allra minsta brynäsare och på det hållbarhetsarbete som vi genom En bra start gör vid sidan av isen. Under hela veckan uppmärksammar vi hållbarhetsarbetet och under tisdagens SHL-match firar vi med ett rejält ”tiger toss” under matchen.

Här kan du se hur det såg ut senast vi hade Tiger toss i arenan!

Jultema

4/12 vs. Djurgården i SHL

Vi firar in julen tillsammans med alla brynäsare och samlar tillsammans med Matakuten in julklappar till behövande familjer i Gävleborg - ta med en julklapp och skänk till de som behöver det. Dessutom hittar du så klart de bästa klapparna i Brynässhopen i arenan.

Kan du inte vänta till dess med att säkra dina Brynässouvenirer? Då kan du besöka vår webshop genom att klicka här!

Jämställdhetsvecka

5/1 vs. Linköping i SDHL & 6/1 vs. Skellefteå i SHL

Vi fokuserar extra på att lyfta det arbete som görs i klubben för att arbeta mot en mer jämställd ishockey. Satsningen på vår dam- och flickverksamhet har tagit stora kliv de senaste åren och arbetet fortsätter för att i framtiden skapa bättre förutsättningar och en mer inkluderande hockey.

Retromatch

15/1 vs. Timrå i SHL & Göteborg i SDHL

Vi blickar tillbaka till en tid innan SM-guld och storhetstider. Till en tid när vi fortfarande bara var det lilla laget från stadsdelen som utmanade etablerade klubbar. Vi var det blåa laget från Brynäs och till matchen kommer vi att spela i speciellt framtagna matchtröjor. Något du inte vill missa. Dessutom blir det som en del av temat hockeyloppis i arenan. Vi kommer också att tacka vår sportchef Johan Alcén för hans år som spelare i klubben.

Moderklubbsmatch

29/1 vs. Växjö i SHL & 5/3 vs. SDE i SDHL

Vi tackar och uppmärksammar alla de klubbar som har fostrat spelarna i våra representationslag. Utan klubbarna som runt om i landet får ungdomsidrotten att blomma hade sporten inte existerat. I samband med matcherna blir det även autografskrivning.

Sjung upp med ståplats

5/2-22 vs. Frölunda i SHL

Denna match ska vi tillsammans få hela arenan att sjunga upp med ståplats. Vi gästas av Frölunda som har annonserat att de kommer med ett stort följe supportrar. Vi ska visa att Gävle är vår stad, det här är vår arena och vi ska vinna på läktaren precis som på isen.

Biljetter till säsongens matcher hittar du genom att klicka här!

Brynäs IF