Förlust i Skoda Trophy - offensiven knackig när vi nollades av Djurgården
Publicerad: 2020-09-03
Många målchanser men i spridda skurar. Brynäs hade svårt att etablera ett fungerande anfallsspel mot Djurgården under torsdagskvällen. Matchen slutade också i förlust med 0-3, efter att Djurgården gjort det sista målet i tom kasse.

Brynäs hade svårt att få ordning på spelet i matchen mot Djurgården under torsdagskvällen.

Den första perioden präglades av många flera utvisningar för båda lag som gjorde matchen ryckig.

Och inget av lagen lyckades ta vara på något av sina powerplay utan 0-0 stod sig till pausvilan.

Sen så, i andra perioden kom matchens första mål. Men det var Djurgården som gjorde det efter bara några minuter. Och kort därefter kom även 0-2.

I den tredje perioden skapade vi många chanser, men utan att egentligen kunna etablera ett riktigt tryck mot Djurgårdskassen.

Och trots många möjligheter blev det inget mål. I stället var det Djurgården som gjorde 0-3 i tom bur när vi tryckte på framåt i slutminuterna.

Brynäs IF - Djurgården 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

Första perioden: –.

Andra perioden: 1–0 (3.20) Niclas Bergfors (Dick Axelsson, Marcus Högström), 2–0 (5.23) Linus Andersson.

Tredje perioden: 3–0 (19.00) Sebastian Strandberg (Niclas Bergfors) mål i tom kasse.

Utvisningar Brynäs: 6x2. Djurgården: 6x2, 1x5, 1x20.

Skott: 24-19 (6-6, 7-11, 11-2).

Domare: Alexander Österberg, Richard Magnusson.