Jennie Brobeck och Gunnar Ekman slutför uppdraget som tf. klubbdirektörer i Brynäs IF
Publicerad: 2021-06-22
Brynäs
Uttalande från Jennie Brobeck och Gunnar Ekman.

River Jump gick under våren in i den mest turbulenta situationen någonsin i Brynäs IF:s historia. Vi såg på nära håll en klubb som inte mådde bra och en organisation som behövde ny struktur, ny energi och ordning & reda. Som tf. klubbdirektörer gjorde vi en genomlysning av organisationen och byggde den handlingsplan som krävs för att klubben ska börja sin nya resa mot toppen igen.

I vårt uppdrag låg bland annat att få ordning på strukturen, sätta rätt ledarskap, motarbeta silos inom organisationen samt att bistå i rekryteringen av en ny klubbdirektör. Vår uppgift var att påbörja de olika stegen i handlingsplanen så att en ny klubbdirektör kan ta över rodret.

Vi har kommit långt i rekryteringsprocessen av en klubbdirektör och vi har presenterat kandidater för styrelsen. Det är kandidater som vi är säkra på kan leda Brynäs IF på bästa sätt och kan hantera de utmaningar Brynäs IF står inför.

Vi väljer nu att kliva åt sidan och hoppas att den nya ledningen ser till klubbens bästa och har modet att fullfölja de nödvändiga förändringar som Brynäs behöver.

Vi önskar Brynäs IF all lycka till.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist