Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Idag 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Oula Palve skriver ettårskontrakt med Brynäs IF

17 juni 2021 16:00
HERR

Oula Palve är klar för en fortsättning i Brynäs. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
— En bra kille som har egenskaper för att producera poäng, säger huvudtränare Mikko Manner.


Oula Palve är 29 år och kommer från staden Keuruu i Finland. Han anslöt till Brynäs under förra säsongen på ett lån från Linköping. Nu står det klart att Palve spelar i Brynäströjan även nästa säsong.

— Det känns väldigt bra att komma tillbaka. Jag hittade kärleken till hockeyn när jag kom till Brynäs och jag hade verkligen en jätterolig tid där. Jag ser fram emot att ansluta till laget och träffa grabbarna, säger Palve.

Under förra säsongen spelade Oula Palve totalt 56 grundseriematcher i SHL, varav 31 matcher i Linköping och 25 matcher i Brynäs. Det blev tolv (3+9) poäng i Linköping och 14 (7+7) poäng i Brynäs. Totalt 26 poäng på 56 grundseriematcher.

— Jag ska fortsätta spela mitt spel och göra det med hjärta och hårt arbete. Jag vill bidra offensivt och förhoppningsvis kan jag bli ett ännu större hot i offensiven, säger Oula Palve och fortsätter:

— Jag är riktigt laddad inför nästa år, att äntligen få spela framför publik och våra supportrar ser jag mycket fram emot.

Förra säsongen var 29-åringens första säsong i SHL, innan det har han spelat i AHL och den finska ligan. Säsongen 2018/19 stod Palve för 51 (16+35) poäng på 53 matcher i finska TPS.

— Oula är en bra kille som har egenskaper för att producera poäng. Han är en skicklig passningsspelare och stark i puckhanteringen. Vi är riktigt glada att han väljer att fortsätta spela hos oss i Brynäs, säger huvudtränare Mikko Manner.