Greg Scott förlänger med Brynäs IF – skriver tvåårskontrakt
Publicerad: 2023-04-28
Brynäs IF är glada att kunna presentera en ny viktig pusselbit till lagbygget. Den erfarne forwarden Greg Scott har förlängt sitt kontrakt med klubben över de två kommande säsongerna. – Det känns som hemma här i Gävle och jag är stolt över att representera klubben, säger Greg Scott.

Greg Scott har varit en viktig del av Brynäs IF i många år. Han har totalt gjort över 350 matcher i Brynäströjan. Han är mycket uppskattad av ledare, spelare och supportrar. Greg är en spelare med stor arbetskapacitet, snabb skridskoåkningoch har en god förmåga att läsa spelet och göra andra bättre.

Att Greg Scott förlänger sitt kontrakt med Brynäs är viktigt eftersom han är en stor publikfavorit och är en stor ledare både på och utanför isen. Med honom i laget kommer vi ha en bra chans att nå våra mål kommande säsong. 

Brynäs sportchef Johan Alcén säger om förlängningen: 

– Det känns fantastiskt att Greg har förlängt med oss. Han är en viktig spelare att ha i laget och han har alltid visat att han kan göra skillnad på isen. Greg är en spelare som har en stor betydelse både på och utanför isen, och vi är övertygade om att han även fortsättningsvis kommer att fortsätta vara en viktig del av vår organisation.

Greg är också glad över att fortsätta i Brynäs:

– Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt med Brynäs. Det känns som hemma här i Gävle och jag är stolt över att representera klubben. Jag ser fram emot att fortsätta spela med laget och göra allt jag kan för att hjälpa oss att nå våra mål, säger Greg Scott.

Kontraktet sträcker sig över två säsonger och Greg ansluter till laget i oktober.

Brynäs IF