13 000 sålda biljetter till veckans matcher
Publicerad: 2023-11-20
Det är återigen dags för årets höjdpunkt för våra yngsta supportrar - En Bra Start-veckan! För er som inte redan känner till det: En Bra Start är Brynäs IF:s årliga satsning för att göra skillnad i samhället och ge barn en bra start i livet. Det är en del av vår DNA, och vi är engagerade i över 40 skolor i tio kommuner varje år.

Årets höjdpunkt är de kommande matcherna den 22:a och 23:e november, där vi tar emot Södertälje SK och ärkerivalerna Luleå HF på herr- och damsidan, respektive. Matcherna är inte bara spännande på isen utan också en möjlighet för oss att lyfta fram det viktiga arbete som görs i skolor och föreningar varje dag.

Gör det som 13 000 Brynäsare redan har gjort och skaffa dig biljetter till veckans hemmamatcher. 

Kom och var på årets viktigaste vecka:

Under matcherna kommer barnen verkligen sättas i centrum. Vi har planerat flera spännande aktiviteter för att göra detta till en oförglömlig upplevelse:

- Barn har ritat alla spelare i matchgrafiken.

- Barn skuggar nyckelroller som speaker, tränare, studioman och produktionsansvarig.

- Våra ungdomslag gestaltar stjärnor i introt och line-upen.- Ansiktsmålning för alla barn i entrén.

- TIGER TOSS vid Brynäs IF:s första mål - de första femhundra barnen får ett gosedjur skänkt av vår samarbetspartner Lekia.

TIGER TOSS och gosedjursinsamlingen: Vi uppmanar alla barn som vill delta i TIGERTOSS att ta med ett eget gosedjur hemifrån så att vi kan göra detta till en riktigt magisk stund. De skänks sedan till välgörande ändamål efter att ha torkats och är redo för en ny äventyrlig resa.

Köp biljett till respektive match här: 
HockeyAllsvenskan:
SDHL:

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner