Uppdatering angående läget för gästande supportrar vid hemmapremiären
Publicerad: 2023-08-24
Brynäs IF har under förmiddagen arbetet intensivt för att hitta en lösning tillsammans med AIK Hockey angående mottagare av fler bortasupportrar. Som vi tidigare har vi utmaningar med arenans utformning och därför har arbetet varit utmanande med att hitta den bästa lösningen där det funnits många aspekter att ta hänsyn till så som entréer, avspärrningar, visiteringar och serveringsytor. Allting för att säkerheten ska vara så fulländad som möjligt för både hemma- och bortasupportrar.

Nu har vi med snabba medel hittat en effektiv lösning som är säker. Genom en tillfälligt avgränsad läktarsektion på närmaste sittplats kommer vi göra tillbyggnader och justeringar som möjliggör ytterligare cirka 350 biljetter till gästande supportrar.

Gästande supportrar tilldelas alltså sektionerna F1 och G1 som kommer att säkerhetsanpassas. Biljetter som distribueras via AIK Hockey och dessa kommer tillgängliggöras under torsdagseftermiddagen. Du som har biljett sedan tidigare på denna sektion kommer att erbjudas ersättningsbiljett, Brynäs IF kommer att kontakta dig personligen. 

Brynäs IF är tacksamma för det engagemang supporterpolis, supportrar, säkerhetsansvariga och AIK Hockey har visat för att nå fram till denna lösning. 

Brynäs IF släpper biljetterna för allmänheten till övriga sektioner klockan 10:00 under fredagen.

Huvudpartners
Officiella Partners