Kärlek och engagemang får aldrig manifesteras genom hat och hot
Publicerad: 2023-03-19
SHL
Under det senaste dygnet har spelare och ledare i Brynäs IF utsatts för hotfulla situationer. Klubben vill tydliggöra att oavsett sportsliga omständigheter är hot och hat aldrig accepterat. Vi kommer inte göra avkall på föreningens identitet och värdegrund – vi står upp för våra spelare, ledare och anställda i med- och motgång.

Brynäs IF är en förening som skapar engagemang och som berör många personer, något vi brynäsare ska vara stolta över. Men vi är även en klubb där hot och hat aldrig kommer accepteras – det är inte att visa sin kärlek och sitt stöd. 

Under det senaste dygnet har spelare, ledare och deras familjer utsatts för hotfulla situationer. Något som är oacceptabelt, oavsett sportsliga omständigheter. 

Klubben tar händelserna på största allvar och de har polisanmälts.

Vi har haft ett fantastiskt stöd av våra supportrar under hela säsongen, inte minst när det betytt som mest i kvalmatcherna. Vi är väldigt tacksamma över att så många människor fortsätter stötta oss i en tid av sportsliga motgångar.

Men vi kommer inte göra avkall på föreningens identitet och värdegrund - vi står upp för våra spelare, ledare, anställda och deras anhöriga i med- och motgång.

Brynäs IF är och ska fortsätta vara en klubb för alla.

Kärlek och engagemang får aldrig manifesteras genom hat och hot – stå upp för Brynäs.

Klubben kommer inte kommentera ytterligare kring händelserna då polisutredning pågår. 

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner