Anders Lindbäck förlänger med Brynäs IF – signerar nytt ettårskontrakt
Publicerad: 2023-05-08
Brynäs IF kan nu meddela att målvakten Anders Lindbäck kommer att fortsätta att spela för klubben under säsongen 23/24. Anders, som återvände till Brynäs inför förra säsongen efter att ha spelat i NHL, AHL, KHL och NL i 13 säsonger, har skrivit på ett ettårskontrakt.

Anders Lindbäck är en spelare med ett stort hjärta för klubben som kommer spela en viktig roll i laget kommande säsong.

Det nysignerade ettårskontraktet ger också möjlighet för Anders att visa sin lojalitet mot klubben och dess supportrar genom att fortsätta representera Brynäs IF.

 – Jag är mycket stolt över att ha förlängt med Brynäs. Även om det dragit ut lite på tiden har det aldrig varit några tveksamheter, både Alcén och jag har vetat var vi haft varandra. Vi alla har en stor revanschlusta och jag är fullt motiverad och sugen på att både studsa tillbaka personligen men också att vara med på resan tillbaka mot SHL. Jag känner otroligt mycket för klubben så det var inte ett svårt val att förlänga med Brynäs, säger Anders Lindbäck.

Sportchef Johan Alcén säger så här om förlängningen med Anders Lindbäck:

– Anders är en nyckelspelare för oss och vi är nöjda över att ha kunnat förlänga hans kontrakt. Det finns mer att få ut av honom och vi är övertygade om att vi tillsammans kommer få Anders att spela på sin toppnivå och nå sin fulla kapacitet under nästa säsong. Då har vi utan tvivel en toppmålvakt i serien, säger Johan Alcén.

Brynäs IF ser fram emot att ha Anders Lindbäck med på resan mot SHL och önskar honom all lycka till under den kommande säsongen.

Brynäs IF