FÖRSNACK | DANIELSSON!
Publicerad: 2021-01-28
Herr
Ikväll kommer Rögle på besök till Monitor ERP Arena och då siktar vi på att bryta förlusttrenden. — Vi har en go känsla i truppen och ser framåt hela tiden, säger Nicklas Danielsson.

Vi kommer från en tung förlust senast mot Linköping, en match som Brynäs har analyserat och lagt åt sidan.

— Vi har åkt på två raka förluster men vi försöker lägga det åt sidan och ska studsa tillbaka ikväll. Vi kan inte kolla så mycket på det som hänt tidigare när matcherna framöver kommer så tätt utan vi håller huvudet högt och har haft en god känsla hela säsongen vilket känns positivt för framtiden, säger Danielsson.

Med flera offensiva spelare på frånvarolistan har Danielsson fått en ännu viktigare roll i det offensiva spelet. De senaste två matcherna har han gjort tre poäng.

— Jag försöker alltid komma väl förberedd till jobbet och göra mitt bästa. Ibland har man sämre dagar och ibland bättre men givetvis vill jag vara en producerande spelare och bidra offensivt för laget, säger han och fortsätter: — Jag känner mig bra tränad och fräsch i kroppen och hoppas kunna fortsätta producera även i matcherna framöver.

Till kvällens match får vi tillbaka Shane Harper (avstängning) och Emil Molin (skada) - vad betyder det för laget?

— Det betyder jättemycket för oss. Både Shane och Emil är två jätteskickliga spelare som kommer att tillföra mycket för oss och dessutom ge energi till laget.

Ikväll tar vi emot serieledarna Rögle hemma i Monitor ERP Arena.

— Vi vet att Rögle är ett skickligt lag, det gäller för oss att vara med från start och visa att det är vi som ska driva matchen här på hemmaplan.

Nedsläpp 19.00.

Matchkommunikatör Henrik Ericsson