Onsdag Ons 16 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Duo tillträder som klubbdirektörer när Brynäs tar nästa steg mot en vinnande hockeykultur

17 maj 2021 10:55
Gunnar Ekman, Jennie Brobeck, Brynäs IF, Klubbdirektör
Brynäs

Duon Jennie Brobeck och Gunnar Ekman tillträder idag som tillförordnade klubbdirektörer i Brynäs IF.


Efter en noggrann genomlysning av klubbens verksamhet och organisationsstruktur har Brynäs IF kommit fram till en ambitiös och tydlig handlingsplan för fortsatt arbete med fokus på områden som ledarskap, kommunikation, ordning och reda. Arbetet har drivits av organisations- och ledarskapskonsultföretaget River Jump.

Jennie Brobeck och Gunnar Ekman på River Jump har tillsammans lång erfarenhet av det Brynäs nu behöver. Från och med idag, 17 maj, tillträder duon som tillförordnande klubbdirektörer till dess att en ny klubbdirektör är på plats. Duon har fullt mandat att genomföra handlingsplanen som tagits fram inom samtliga delar av föreningen och parallellt med klubbens förändringsarbete pågår rekryteringen av en ny klubbdirektör.

En viktig del i förändringsarbetet rör självklart sporten, där vi den gångna säsongen kvalade oss kvar i SHL och tog SM-silver i SDHL. Vi står på herrsidan inför stora rekryteringar på positioner som sportchef och huvudtränare och i det arbetet kommer Josef Boumedienne, som ledde SHL-laget i kvalspelet, att agera som rådgivare i de sportsliga frågorna och rekryteringarna under våren och sommaren.

Ett prioriterat område är att säkerställa en långsiktig, hållbar kultur. Genom att ta ett omtag av vår värdegrund ska klubben säkerställa att alla i föreningen tar ansvar för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för varje individ att utvecklas och få sina behov tillgodosedda i en inkluderande och värderingsstyrd arbetsmiljö.

¬– Vi ska arbeta för att säkra framtidens ”Hockeyfabrik” och återbygga Brynäs efter denna turbulenta tid. Vi behöver etablera en trovärdighet och ett förtroende för klubben i stort gentemot våra supportrar. Gemensamt ska vi bygga en nytänkande förening med en hållbar och utvecklande kultur för individer både på och utanför isen, säger Per-Johan Johansson, styrelseledamot i Brynäs IF.