Amerikansk forward ansluter – välkommen Jack Kopacka
Publicerad: 2023-04-21
Brynäs IF kan nu presentera klubbens andra nyförvärv till herrlaget. Den 25-årige forwarden Jack Kopacka senast i Kristianstads IK skriver ettårskontrakt med klubben. – Detta är ett stort lyft för mig i min karriär att få representera en så anrik klubb som Brynäs, säger Jack Kopacka.

Jack Kopacka har främst erfarenhet från OHL och AHL innan han inför säsongen 22/23 lämnade Toronto Marlies och begav sig till HockeyAllsvenskan och Kristianstads IK. Där blev det totalt 27 poäng (8+19) på 40 spelade matcher för den 25-årige forwarden. Han kommer att addera fart och tyngd till lagbygget.

– Det känns spännande att ha skrivit på för Brynäs, jag har hört mycket gott om klubben och supportrarna så detta är ett stort lyft för mig i min karriär att få representera en så anrik klubb som Brynäs, säger Jack Kopacka.

Sportchef Johan Alcén berättar om nyförvärvet och vad Jack Kopacka ska bidra med i Brynäs trupp:

– Det jag främst fastnat vid hos Jack är att han har en otrolig fart och frenesi kombinerat med ett bra skott. Jag är övertygad om att Jack med sina kvaliteter kommer hjälpa oss mot att nå våra mål, säger Johan Alcén

Jack Kopacka ser verkligen fram emot säsongen och att få representera Brynäs:

– Jag är här för att vinna. Klubben har varit tydlig med om vad som gäller och det stämmer överens med mina egna mål. Jag kommer ge mitt allt för klubben och supportrarna, avslutar Jack Kopacka.

Vi hälsar Jack Kopacka välkommen till Brynäs IF!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner