Klára Peslarová förlänger sitt kontrakt med Brynäs IF
Publicerad: 2023-04-06
Det är med stor glädje som vi meddelar att SDHL-målvakten Klara Peslarova har förlängt sitt kontrakt med klubben för spel under säsongen 23/24.

Klara är en av de mest respekterade och duktiga målvakterna i ligan, men tyvärr tvingades hon se större delen av säsongen 22/23 från bänken på grund av en skada på korsbandet. Trots denna motgång har Klara visat ett fantastiskt mod och en beslutsamhet genom hela sin rehabiliteringsprocess, vi är övertygade om att hon kommer att återvända starkare än någonsin.

Sportchef Erika Grahm är mycket nöjd med att ha säkrat Klara för säsongen 23/24 och säger: 

– Klara är en toppmålvakt i världen och en viktig spelare i vårt lag. Vi satsade hårt på målvaktssidan föregående säsong men tyvärr fick vi bara se två månader av Klara. Nu kan vi nästan se henne som ett nyförvärv igen där vi kommer ställa ett riktigt starkt målvaktspar på benen i form av Klara och Felicia Frank. Vi är oerhört glada över att hon har valt att nyttja optionen sitt kontrakt, och ser fram emot att se henne spela på toppnivå igen. 

Klara själv är också mycket glad över att ha förlängt sitt kontrakt och ser fram emot att återigen få spela i laget: 

– Det har varit en tuff säsong för mig, men jag jobbar nu hårt med min rehabilitering för att komma tillbaka och känner mig nu mer än motiverad än någonsin att hjälpa Brynäs IF att vinna. Jag vill tacka laget och organisationen också för deras hjälp och professionalism, vi bygger något stort här. Nu längtar jag efter att vara tillbaka och visa vad jag kan göra på isen. 

Vi önskar Klara all lycka till och ser fram emot att se henne spela för oss under säsongen 23/24!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners