Ove Molins vepa lyfts inför SHL-matchen mot Linköping
Publicerad: 2022-10-10
SHL
Hyllningen är gjord – nu fullbordar vi ceremonin. Tillsammans.

Inför SHL-matchen mot Skellefteå 8 oktober hyllade vi Ove Molin. Men på grund av tekniska problem kunde vi inte avsluta ceremonin på det sätt vi hade tänkt.

Nu ska vi göra hyllningen komplett och Ove ska få den ultimata symbolen för sina insatser i Brynäs IF. Ove ska få sin vepa i taket och han ska få det så fort som möjligt.

Därför kommer vi att hissa Oves vepa i taket inför SHL-matchen mot Linköping 20 oktober. Ove känner själv att han har fått sin hyllning. Men tillsammans med honom och alla brynäsare vill vi fullborda ceremonin och göra den komplett.

– Det var en magisk kväll, allt var helt fantastiskt. Jag var väldigt nervös och förväntansfull innan och fick ett oförglömligt minne. Sen är det väl lite så att när jag är inblandad så är det alltid något som strular. Men det ska bli fint att fullborda ceremonin, säger Molin.

– Jag är glad och stolt över sättet som Ove blev hyllad på. Det var en fin stund för en av våra allra största. Att det uppstod tekniska problem i slutet är bara att beklaga och det får vi be om ursäkt för. Nu känns det bra att få göra hyllningen komplett tillsammans med Ove och alla brynäsare på plats i arenan, säger klubbdirektör Håkan Svedman.

Alla som hade biljett till matchen 8 oktober kommer via mejl att erbjudas biljetter till Linköpingsmatchen och avslutningen på ceremonin för 21 kronor – Oves nummer som vi hissar i taket.

Tack till alla supportrar som var på plats för att hylla Ove och som var med och bar fram oss till vinst i matchen.

Ove, Ove, Ove Molin!

Brynäs IF