Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Fredag Fre 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Event

I Monitor ERP Arena finns möjlighet att ordna både stora och små event. Här får den stora konserten plats likväl som banketter, personalfester och andra typer av event.

Arenan har en fantastisk entréhall som är ljus och rymlig och kan förvandlas efter önskemål. Under åren har vi haft både banketter, personalfester, föreläsningar och utställningar i entréhallen.

Monitor ERP Arena har också kapacitet för att arrangera riktigt stora evenemang; konserter, shower och teater. Här har bland annat varit konserter med Lars Winnerbäck och Jerry Williams, teater med Glada Hudikteatern och show med Tomas Ledin.

Konserter

Monitor ERP Arena har kapacitet för att arrangera riktigt stora evenemang; konserter, shower och teater. Här har det arrangerats konserter med Tomas Ledin och Lars Winnerbäck, julshower med mat och konsert.

I arenan har även Glada Hudik Teatern spelat sina publiksuccér "Elvis" och "Trollkarlen från Oz", och Fredrik Lindström och Henrik Schyffert har gett sina bejublade föreställningar "Ljust och Fräscht" och "ÄGD".

En flexibel entréhall

I Monitor ERP Arena finns en fantastisk entréhall som kan användas för såväl föreläsningar, utställningar som större middagar. Här har hållits banketter med middag och dans, personalfester med underhållning från en uppbyggd scen, mässor och föreläsningar för en större publik. Med sina glasväggar och höga tak är entréhallen ljus, luftig och mycket trivsam.

Entréhallen är fullt utrustad med den senaste konferenstekniken och som föreläsningssal är kapaciteten 600 personer i biosittning. Entréhallen kan även förvandlas till mäss- och utställningslokal för mindre mässor, och behövs mer utrymme så finns även arenans publikgångar. För riktigt stora mässor används även isytan.