Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Idag 18 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr

Dagens lunch

Öppettider: Måndag till torsdag 10.30–14.00, fredag 10.00-14.00.

Vi erbjuder en soppa samt en vegetarisk maträtt varje dag i restaurangen. På fredagar finns det alltid en extra rätt att välja bland på buffén och vi bjuder på dessert måndag samt fredag. Lunchen serveras i bufféform. Njut av vårt berömda salladsbord som innehåller minst tjugofem olika varor att välja bland.

 

Allergi förteckning

Ä=Ägg G=Gluten M=Mjölkprotein SK=Skaldjur SU=Sulfit SEN =Senap SO=Soja SEL=Selleri F=Fisk SE=Sesam L=Lupin B=Blötdjur

 

 

 

____________________________________________________________

 

 

LUNCHMENY VECKA  15 

Veckans vegetariska: Chili sin carne med stekt ris 

 

Måndag   

Schweizerschnitzel (+M, +Ä, +G) 

Serveras med: Rödvinsky (+SUsamt pommes frites   

Pocherad fiskfilé 

Serveras med: Saffransås (+Msamt kokt potatis 

Grillad majskyckling (+G+M)  

Serveras med: Örtgräddsås (+Msamt grönsaksris 

  

Tisdag   

Stekt fläsk med ragmunk (G+M+Ä),  

Serveras med: Löksås (+M) samt kokt potatis  

Panerad torsk 

Serveras med Dansk remoulad (+Ä+SEN) samt kokt potatis  

Viltmästarskav med messmör och lingon (+M,+SEN) 

Serveras med: Potatispuré (+M)samt rårörda lingon 

  

Onsdag   

Arenans hemgjorda köttbullar (Ä+G+M, +SENeller stekt falukorv 
Serveras med: Pressgurka samt  stuvade makaroner (G+M 

Stekt strömming (+G+F 

Serveras med: Skirat smör(+M), pressgurka och potatismos (+M 

Ugnsstekt kycklingstek 

Serveras med: Basilikasås(+M) samt stekt potatis 

  

Torsdag   

Ärtsoppa och tunna pannkakor (+Ä, +G, +M) 

Serveras med: Vispad grädde till pannkakan 

Arenans lasagne (+M, +G, +Ä) 

Köttfärsbiffar med champinjoner  

Serveras med: Lingonsås samt rostad potatis 

Ugnsbakad flundrafilé (+M, +SU) 

Serveras med: Kaprissmörsås samt kokt potatis 

 

Fredag   

Arenans BBQ-buffé 

Pocherad fiskfilé 

Serveras med: Krämig dillsås samt kokt potatis 

 

____________________________________________________________

 

LUNCHMENY VECKA 16 

Veckans vegetarisk Canneloni med svamp (+M +Ä +G) 

 

Måndag  

Helstekt fläskfilé 

Serveras med: Choronsås(+Ä, +SO, +SU) och samt potatis  

Ugnsbakad lax 

Serveras med: Krämig lime och ingefära-sås samt ris 

Kycklingschnitzel (+G +SEN) 

Serveras med: Mustig rödvinsky samt rostad potatis 

 

Tisdag  

Stekt fläsk med löksås  (+M) 

Serveras med: Bruna bönor och rårörda lingon samt kokt potatis 

Sprödbakad fiskfile (+G)  

Serveras med: Lök och kaprismajonnäs (+Ä, +SEN) samt kokt potatis 

Nattbakad tri tip av kalv  

Serveras med: Ugnsrostad potatis samt kantarellsås (+M) 

 

Onsdag  

Arenans hemgjorda köttbullar (Ä+G+M, +SEN) och stekt falukorv 

Serveras med: Pressgurka samt stuvade makaroner (G+M) 

Stekt dillströmming (+G)  

Serveras med: Rårörda lingon samt potatismos(+M) 

Skånsk kallops  

Serveras med: Inlagda rödbetor samt kokt potatis 

 

Torsdag 

Ärtsoppa och tunna pannkakor (Ä+G+M) 

Serveras med vispad grädde till pannkakan (+M) 

Pannbiff (+M, +Ä) med löksky (+M) 

Serveras med: Rostad potatis 

Pocherad fiskfilé 

Serveras med: Spenatsås (+M) samt kokt potatis 

Tagliatelle med krämig fläskfilé,  

Serveras med: Champinjoner och västerbottenost (+M, +SEN) 

 

Fredag 

Arenans medelhavsbuffé 

Ångbakad fisk  

Serveras med: Pesto och körsbärstomater (+M)