• Huvudsponsorer

Hemma
Timrå
TIK
Borta
Brynäs
BIF

Timrå tar nya tag på hemmaplan

26 december 2018 10:00
#TIKBIF

Nya viktiga poäng står på spel när Timrå tar emot Brynäs. Det är på hemmaplan Timrå spelar in majoriteten av sina poäng, men Brynäs är glödheta just nu. Så räkna med en intensiv drabbning.


Noterbart Timrå:

– Timrå har förlorat de fyra senaste matcherna, men vunnit två av de tre senaste hemmamatcherna.

– Forwardsstjärnan Anton Wedin har gjort fyra poäng (2+2) de fem senaste matcherna. Wedin leder lagets offensiv och har svarat för en lysande säsong så här långt vilket också gett en plats i Tre Kronor. Han leder överlägset Timrås interna poängliga med 20 inspelade poäng.

– Även backen Johannes Kinnvall har svarat för gedigna insatser. 21-åringen har gjort två mål på de fem senaste matcherna och har totalt spelat in elva poäng.

– Sistaplatsen i tabellen till trots, Timrå har bara en poäng upp till tolfteplatsen som inför annandagens matcher innehas av Örebro. Ovanför Timrå, Mora och Örebro är det ett glapp upp till resterande lag, så en hel del talarför att det blir en kamp mellan dessa tre om att försöka undvika kval senare i vår.

Noterbart Brynäs:

– Brynäs har vunnit de tre senaste matcherna och tagit full pott, nio poäng. Det har gjort att laget klättrat upp till sjätte plats i tabellen.

– Brynäs har vunnit de två senaste bortamatcherna.

Joel Kellman har gjort fyra poäng (2+2) de fem senaste matcherna.

Johan Alcén har gjort tre poäng (1+2) de tre senaste matcherna och Simon Bertilsson gjorde två poäng (0+2) i senaste matchen mot Växjö. Joachim Rohdin gjorde två mål i samma match.

Jesper Boqvist har gjort mål i 3 raka matcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKBIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.