Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Idag 18 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Brynäs
BIF

Andra förlusten - nya tag på lördag

6 april 2017 21:55
Herr

Trots fint spel i den första perioden kom man aldrig ikapp Frölunda och man åker hem med en andra förlust i semifinalspelet.


Med en bra energi och ett tryck i spelet visade Brynäs upp, inför ett fullsatt Scandinavium, vad man kan. Det är också ett hett Frölunda som tidigt i matchen får chansen i numerärt överläge. De hänger kvällens första puck 1:49 in i matchen.

Brynäs har fortfarande kraft och driv i spelet och till slut kommer utdelningen. Pucken lämnar Bertilssons blad och går rakt genom Frölundaförsvaret – in i mål. Men det är en dragkamp på isen och vad som helst kan hända. Till slut är det Frölunda som nätar och gör 2-1 med 15:22 på klockan.

Gästerna återfår energi, trots motståndets ledningsmål, och sätter spelvändningen. Juuso Ikonen står för kvitteringen till 2-2 efter fin pass av Oskar Lindblom. Men bara 25 sekunder senare återtar Frölunda ledningen. Brynäs byter målvakt och Sandström får ta över där Rautio avslutade och man går till pausvila med ställningen 3-2.

Brynäs kommer inte upp i samma tempo i den andra perioden. Pucken studsar inte rätt och Frölunda kan trycka tillbaka gästerna gång på gång. De utökar sin ledning både en och två gånger och den andra perioden slutar 5-2.

Trots stundvis press och hyfsade lägen vill puckarna inte in för Brynäs. Frölunda lägger in en sista puck bakom Sandström efter 8:33 och det ser avlägset ut för gästerna att kunna hämta tillbaka spelet.

Med fyra minuter kvar av matchen sätter Kevin Clark ett fint läge och ställningen är 6-3. Hoppet tänds för Brynäsare över hela landet men man vårdar inte puckarna och åker på två utvisningar inom loppet av en minut. Matchen slutar 6-3 och Frölunda leder serien med 2-1 i matcher.

Nästa semifinalmatch spelas hemma i Gavlerinken Arena på lördag kl. 15:15. Det kommer bli en fantastisk publikfest! Biljetter köper du här - http://bif.ebiljett.nu/

#nu17tarvi14