• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Hemma
HV71
HV71
Borta
Brynäs
BIF

Tre matcher mot tre topplag

27 februari 2017 16:39
Herr

Förra veckan resulterade i 14 mål och nio poäng av nio möjliga åt Brynäs men herrarna har en tuff vecka framför sig med tre matcher mot topplagen i tabellen, först ut är HV71.


Förra veckan resulterade i 14 mål och nio poäng av nio möjliga åt Brynäs. Laget har hittat rätt fokus och har en bra balans mellan sig, vilket ledde till en seger mot serieledande Växjö i lördags med 4-1. Den kommande veckan kommer att bli lite tuffare, då de tre lagen som står på aganedan är HV71 som ligger fyra i tabellen, Frölunda som ligger tvåa och Linköping som ligger trea. Brynäs ligger på en femte plats. Herrarna börjar spela borta mot HV71 imorgon, tisdag. På bussen ner till Jönköping sitter Tommy Sjödin och vi har pratat med honom, för att få höra vad han tror om matchen.

Hur är känslan i laget efter vinsten i helgen mot serieledande Växjö?

-Känslan i laget är jättebra! Vi spelar en perfekt match i tre perioder mot Växjö, det är kontrollerat och fokuserat i varje moment vi gör. Med tanke på hur vi vinner matchen är det klart att det resulterar i en väldigt bra känsla bland killarna.

Ni har en tuff vecka framför er med tre matcher mot topplagen i tabellen, hur har ni förberett er?

-Vi gör inget speciellt inför den här veckan utan kommer göra som vi har gjort under hela säsongen. Vi analyserar de senast spelade matcherna för att se vad vi kan ta med oss och vad vi kan arbeta vidare på. Vi kollar på motståndarna och analyserar dem men fokuserar mest på vårt eget spel och försöker hitta saker som vi kan krydda lite extra, för att bli ännu lite bättre.

Brynäs och HV71 ligger på samma poäng i tabellen(86) men HV71 ligger en placering ovanför er eftersom de har en bättre målskillnad, hur tror du att matchbilden kommer att se ut?

-Det kommer bli en väldigt jämn och tuff match. Det är alltid svårt att vinna nere i Jönköping så vi har förberett oss ordentligt genom att hitta och upprätthålla det fokus vi har haft de senaste matcherna.