• Huvudsponsorer

Vi går för tredje raka när serieledarna gästar Gavlerinken

11 februari 2019 10:05
Herr

Tre segrar på de fyra senaste matcherna. Imorgon jagar vi nästa - kom och stötta laget i Gavlerinken.


Äntligen är det dags för SHL-match i Gavlerinken. Brynäs IF gästas av Luleå HF, nedsläpp 19.00.

Ladda upp inför matchen i Gavlerinken

Som vanligt startar vår live-studio 1 timme innan nedsläpp. Henrik Harysson leder studion som idag gästas av hockeyexperten Jörgen Sundqvist. Dessutom gästar Magnus Carlsson, huvudtränare Brynäs IF, studion i 2:a periodpaus.

Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!